„Succesul tratamentului de cancer a depins la 50% de mine”: #SUNTVOCE cu Svetlana Gherasimenco.

Eroina acestui episod #SuntVOCE a demonstrat prin istoria ei că poți deveni mult mai puternică chiar și după ce treci printr-un diagnostic crunt: Cancer! Istoria ei este o lecție, o lecție de supravețuire, putere și dorința de a te asculta pe tine, nu de a fi neapărat pe placul altora.

Te invit să-i afli istoria, trăirile, fricile – dar cel mai important, pașii care i-a făcut spre vindecare. Care din păcate nu au fost deloc ușor, dar extrem de necesari!

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Farmacia Familiei celebrează 19 ani! Participă la tombola aniversară și câștigă premii valoroase!/P
Articolul anterior
Premierul Dorin Recean a participat la festivitatea de absolvire a studenților Universității Tehnice din Moldova
Articolul următor