#usideschise cu Emilian Crețu: despre schimbările din ultimii ani, bârfele din presă, admiratori și planuri

Este adorat de unii și criticat de alții, dar cu toate acestea își cunoaște foarte bine scopurile, știe unde vrea să ajungă și muncește zi de zi pentru asta. Atunci când Aura l-a întrebat ce îl deranjează cel mai tare, a recunoscut că:”momentul când reușitele mele prin muncă sunt atribuite altora.”

L-am vizita pe Emilia la Negureni, am gustat din vinul lui de casă, am discutat  despre planurile și visele ce le are în  noua ediție #usideschise tot aici pe unica.md.

*Partenerul emisiunii – Apriori Wine 

*Partenerul emisiunii – Nova Porta

*Tortul dulce oferit de – Millor Cafe

Aura pe Instagram

Emilian Crețu  pe Instagram

………………………

✅ Producător – Iulia Arnaut  – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

✅ Operator/Editor – Yurii Yovu  – https://www.instagram.com/yovuyurii/

▶ ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de YOUTUBE – https://www.youtube.com/user/unicamd

#usideschise cu Vali Boghean: despre colegi, divorț, relația cu fiul și cei 13 frați

Noi am revenit, cu noi invitați, o mică schimbare de format și un nou studiou. Și am decis să invităm interpretul care foarte rar apare la interviuri, dar este mereu așteptat de publicul de acasă – Vali Bogean. Ne-a povestit despre familia lui numeroasă, relația cu feciorul și soția – dar și multe despre muzică. Vă spunem și un mic secret: ați știut că el nu a vrut să facă muzică în copilărie, dar a fost pus de frați să o facă?

#mamasita: Maria Marian – “Pierdem legătura cu copii din cauza tehnologiilor. Dar sunt soluții!”

De la televiziune la medicină, Maria Marian a început o nouă etapă în viața ei. Deși este mereu implicată în diverse activități, se străduie să fie alături de copii și să mențină echilibrul în familie. În această ediție ne povestește cum reușește să combine maternitatea și joburile.

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

Încă un eșec pentru Rusia. Fuga profesioniștilor ruși din calea războiului a produs o explozie economică în Georgia
Articolul anterior
Polițiștii moldoveni au participat, în premieră, la o activitate internațională, coordonată de Europol: Peste 300 de rețineri
Articolul următor