#usideschise cu Karizma: despre visul american, muzica pusă pe STOP, dorul de casă, naștere

Interpreta Karizma a revenit acasă după 3 ani de când s-a stabilit în America. Fericită și împlinită, dar cu un dor nebun de scenă și publicul de acasă. Ne-a recunoscut că îi lipsesc oamenii și discuțiile de suflet. Dar a ales să fie acolo unde copii și soțul, pentru că:”așa se face correct în o familie”.

În interviul de astăzi veți afla ce mai afce interpreta, cum o duce ș ice reprezintă totuși visul American!

#Podcast cu Zinaida Julea: ”NU am auzit niciodată un om care ar recunoaște că este invidios”

În acest interviu vei cunoaște o altă Zinaida Julea – mai nostalgică, tristă pe alocuri, dar cu aceeași voce superbă. S-a lăsat dusă de amintiri și nostalgie, ne-a povestit cum a fost și este viața de după cortină, și ne-a cântat – o doină superbă! Vă invităm să depănăm amintiri împreună cu Zinaida Julia și Andrei Porubin!

#usideschise cu Dana Marchitan: despre căsnicii, concurența de acasă, muzica creată

Are o viață la fel de colorată precum este chiar și ea. Interpreta Dana Marchitan a simțit atât ovațiile cât și critica dură a publicului de acasă. Însă acest lucru au învățat-o să uite: situațiile grele, oamenii care o trădează  sau momentele dificile din viața ei.

“În spatele unui om care zâmbește mereu, să știți că e multă tristețe”, fraza prin care Dana a încercat să îi spună Aurei că are și ea zile grele, doar că viața este prea prețioasă pentru a pune accent pe acest lucru.

Confidențele și istoria interpretei Dana Marchitan le aflați din interviu de astăzi #usideschise!

#stilunic cu Nicu Țărnă:” În acea perioadă toți erau îmbrăcați la fel. Îmi plac schimbările de acum”!

Invitatul Nicoletei Adam în ediția de astăzi #stilunic este cel care de-a lungul carierei a trecut prin foarte multe schimbări, atât muzicale cât și cele legate de stil. Solistul trupei Gândul Mâței, Nicu Țărnă! Deși s-a lansat pe scenă în perioada când stilul era văzut altfel și era destul de greu să ieși în evidență, totuși i-a plăcut și a încercat mereu să fie altfel. Cum a fost perioada de atunci, cum vede schimbările actuale și ce stil i-a ales Nicoleta vedeți în ediția de astăzi!

O mamă din Donețk își caută cu disperare fiul pierdut
Articolul anterior
Interpretul rus Egor Creed a refuzat să comunice cu presa la aeroport
Articolul următor