#usideschise cu Victor Afteni: lansarea în România și Italia – eșec sau succes, copilăria dificilă

Omul care a venit în zbor.md să-și îndeplinească un vis, dar a rămas și a creat un business de succes – vine la Aura și îi dezvăluie regulile unei afaceri sănătoase, profitabile și puternice. Victor Afteni este omul care și-a propus să vadă lumea, dar creând o afacere acasă.

Are la activ sute de anagjați care îl ajută să își atingă scopul, un trecut nu ușor și un vis practic realizat. Ca să afli care sunt regulile de bază ale unei afaceri în continuă dezoltare, necătând la obstacolele întâlnite, dar și care este rolul angajaților în creștera unui buisness, nu rata acest interviu care îți poate schimba viziunea.

La #usideschise, cu Aura avem invitat un om de afaceri!

*Emisiune susținută de STORAX
👉 Facebook
👉 Instagram
*Emisiune susținută de APRIORI WINE:
👉 Facebook
👉 Instagram
………………………
*Invitat și prezentator
Aura pe Instagram
Zbor.md pe Instagram
Zbor.md pe Facebook
………………………
*Oamenii care lucrează la această emisiune
Producător – Iulia Arnaut
Operator/Editor – Iovu Iurie

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

Fără concert și distracții de Ziua Copiilor. Concertul va fi organizat pe 2 iunie
Articolul anterior
Misiune de salvare a unui papagal de rasă, în nordul Moldovei
Articolul următor