#usideschise Galina Tomaș: de ce s-a dezis de machiaj, experiența în India, părinții, “lupta” cu kilogramele

Cea care a făcut primul Centru de Nutriție și Sport din Moldova, Galina Tomaș, îi dezvăluie Aurei care este secretul unui echilibru cu tine și corpul tău.


Într-un moment în care tot mai mulți apelază la rețele de socializare pentru a arăta altfel, Galina Tomaș ne spune ce a determinat-o să aleagă naturalețea în detrimentul unei vieți publice fără critici și comentarii. Află cum privește viața acum, ce amprentă și-au pus părinții asupra dezvoltării personale, detalii intrigante despre perioada când a fost țintuită la pat și cum reușește să își mențină relația sănătoasă cu fiul!


O poveste despre echilibru, astăzi, la #usideschise, cu Aura.

*Emisiune susținută de STORAX
👉 Facebook
👉 Instagram


*Emisiune susținută de APRIORI WINE:
👉 Facebook
👉 Instagram
………………………
*Invitat și prezentator
✅ Aura pe Instagram – https://www.instagram.com/aura.moldova/
✅ Galina Tomaș pe Instagram – https://www.instagram.com/galinatomas.md/

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#stilunic – Mariana Șura:”Mai bine rochii sirenă decât în așa ținută!”

Ne-a tot promis că vine la emisiunea, dar avea interpreta un scop bine determinat: să slăbească. Dacă i-a reușit vedeți în noua ediție #stilunic cu Mariana Șura și Nicoleta Adam. Are un stil care nu tare este deschisă să îl schimbe, își cunoaște atuurile și minusurile, și nu vrea să renunțe la comoditatea doar pentru a fi plăcută cuiva. Vă invităm la mult umor, lecții de stil, transformări și discuții! Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive.

Vizionare plăcută!

#usideschise Anatol Durbală: astrologie, filmele în Moldova, importanța mamei, soției și a copiilor

Omul care scrie o postare pentru el, în 2 minute, dar care ajunge să atingă inimile a sute de mii de oameni. Cel care face ce îi place, ce a învățat și în ce și-a depus energia ani la rând. Anatol Durbală, cel care nu poate fi descris în câteva fraze.
Iar această discuție a fost ca o enciclopedie care se scrie sub ochii noștri. #usideschise îți oferă ocazie să descoperi un Anatol realist, visător, optimist și dornic de a crea cât mai multe.


Prins la Complexul Turistic Costești alături de Aura, acest om minunat ne amintește cât de important este respectul de sine, cum el ne reprezintă în lume și cum siguranța pe sine este cu adevărat forța care guvernează universul.
O discuție despre adevăratele valori, astăzi, la #usideschise, cu Aura.

Veronica Dragalin le-a cerut subalternilor să-i prezinte lista rudelor, prietenilor și cumetrilor
Articolul anterior
Tragedie la Ialoveni! Un bărbat a murit după ce s-a electrocutat, iar altul a suferit un șoc. Cum s-a întâmplat totul
Articolul următor