#usideschise Rusalina Rusu: decesul tatălui, cariera în TV, viața de vedetă și obstacolele în viață

Când te gândești la Moldova 1, automat te gândești la Rusalina Rusu. Astăzi, la #usideschise, ai ocazia să auzi secretele din culisele televiziunii de stat și să vezi cum arată platourile din interior.

O prezentatoare care s-a pliat perfect cu prima televiziune de stat și emisiuni de diferite genuri. O femeie care ne-a dat cele mai tari emisiuni din fața televizorului, de la Tineri și Dotați și Baștina, la O seară în familie.

Cum arată cu adevărat realitatea din spatele camerelor de filmat, care sunt sacrificiile făcute pentru pasiune și ce urmează să facă Rusalina afli astăzi, la #usideschise, cu Aura.

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

Proprietarii de apartamente în blocuri vechi ar trebui să se pună pe gânduri! Diferența de preț dintre aceste locuințe și cele noi va crește semnificativ
Articolul anterior
Zeci de defibrilatoare automate vor fi montate pe străzile din București pentru salvarea de vieți în cazuri de urgență
Articolul următor