#versus make-up artisti: machiajul rândunica și clienții veșnic nemulțumiți

În ediția aceasta #versus am vrut să vedem cum este văzută profesia de make-up artiști din perspectiva unui bărbat și a unei femei. Am mai aflat care sunt cei mai enervanți clienți, ce nu le place atunci când clientul cere machiaj strident sau de ce nu e bine să alegi acest domeniu.

Chiar vă rugăm să ne scrieți dacă sunteți deacord sau nu cu afirmațiile lor.

#usideschise Cleopatra Stratan: maturitatea, căsătoria, plăcerea de a scrie versuri, relația cu mama

“SUNT FEMEIE! NU MAI SUNT CLEOPATRA DIN GHIȚĂ!”, o afirmație care o prinde de minune. Pentru că da, Cleopatra Stratan a crescut. O fată înaltă, zveltă, matură, care știe extrem de bine unde vrea să ajungă. Un popstar devenit la doar 3 ani, stă la dicuții cu Aura, unde a decis să își spună povestea, despre pauza făcută, așteptările prezentului și plăcerile trecutului.

Primul ei hit, Ghiță, a apărut când avea doar 3 ani și a transformat-o, instant, într-un copil vedetă. Și, deși, prin târg se spunea că povestea din spatele succesului este departe de a fi una roz, în acest interviu aflăm o altă realitate, una trăită chiar de acest personaj.

Despre cum a reușit să-și păstreze inocența, în pofida succesului, aflați azi la #usideschise.

Cristian Cebotari. Omul care nu se rușinează să ceară de la DUMNEZEU bani |#podcastunic 03

Să vorbești deschis despre religie este încă dificil la noi în țară:”și de multe ori anume fragmentele în care abordăm cu soția această temă sunt tăiate din interviuri”, ne spunea la interviu Cristian Cebotari.

La 25 de ani a reușit ceea ce mulți nu o fac nici la 40. Dar nici nu critică pe alții pentru faptul că nu se avântă în responsabilități mari fiind atât de tineri. Tată de 3 copii, soț, bărbat și un om care își știe cu exactitate pașii care îi are de făcut în următorii ani. Vorbim azi despre rețele sociale, religie, viață de familie.

Dă play și ascultă această discuție!

#usideschise cu Sasha Lopez: drumul către succes, invesțiile făcute, familia și libertate

Artistul a cărei piese intră mereu în topuri, Sasha Lopez vorbește cu Aura despre drumul către succes, tentativele de a se face auzit și renașterea spirituală.

Hiturile sale se aud la toate party-urile de peste tot în lume, a stat departe de paginile tabloidelor și s-a remarcat prin muzica care o face. În aceasta discuție am descoperit un amestec perfect de timiditate, vulnerabilitate și modestie. Nu îi este frică să-și încerce norocul în a face investiții în domeniul construcțiilor, ne spune că nu vrea să se lege de un loc și își canalizează energia spre muzică și familie.

Azi la #usideschise stăm la povestit cu Sasha Lopez.

Culoarea pe care Kate Middleton refuză vehement să o poarte
Articolul anterior
Iuliana Beregoi a fost victima unui grav accident rutier. Automobilul, aproape distrus în urma impactului
Articolul următor