Este sau nu Kirkorov tatăl copilului Anastasiei Stoţkaia? Interpreta a dezvăluit adevărul

În urmă cu un an, Kirkorov a intrigat foarte tare publicul atunci când a postat o fotografie în care apare fiul său Martin, alături de copilul Anastasiei Stoţkaia. Fanii s-au arătat extrem de surprinşi de asemănărea uluitoare a celor doi copii, între ei, dar şi cu Filip Kirkorov.

separator
2

Aşa au pornit zvonurile că Filip Kirkorov ar mai avea un copil şi acesta este chiar fiul Anastasiei Stoţkaia, lucru pe care artista l-ar ţine în secret.

1Stoţkaia şi Kirkorov au spus că asemănarea copiilor lor e o simplă coincidenţă. Mai mult, interpreta a afirmat că fiul său seamănă cu bunicul, tatăl lui Stoţkaia, pe care însă niciodată nu l-a prezentat publicului.

,,Să dovedesc tuturor un lucru lipsit de sens. Eu pot face testul ADN şi oferi interviuri la stânga şi la dreapta, şi să răspund la întrebarea: este Kirkorov tatăl copilului meu? Însa, pentru ce? Cei care sunt intresaţi şi aşa cunosc adevărul”, a declarat artista în cadrul unui interviu.

3Recent, Stoţkaia a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu părinţii săi.

,,Aşadar, iată cu cine seamană Sasha de fapt! Însă toţi – Kirkorov, Kirkorov!”, au exclamat dintr-odată fanii, care susţin că asemănarea cu tatăl artistei este evidentă.

1f7dd37ea91ac1b1cfd91c98e2a228b8_fitted_740x700

Fiul Anastasiei Stoţkaia seamănă leit cu Filip Kirkorov

alte Articole interesante