Calculator ovulație / sarcină

baby-star-concurs

Calculator ovulație și sarcină

Este modalitate de afla care este cea mai fertilă perioadă a ta, astfel încât şansele de a rămâne însărcinată să fie maxime. Înainte de utilizarea calculatorului ovulaţiei, trebuie să ştii cu exactitate atât data de început a ultimei tale menstruaţii, cât şi durata ciclului tău menstrual.

baby-star-concurs

Calculator de greutate in sarcina

Estimează numărul de kilograme în care trebuie să te încadrezi la o anumită lună de sarcină. Creşterea în greutate pe perioada de sarcină diferă de la o persoană la alta şi numărul de kilograme estimate trebuie luat ca un punct de referinţă.

baby-star-concurs

Calculator necesarul zilnic de calorii

Calculează-ți necesarul zilnic de calorii cu ajutorul sistemului BMR (rata metabolismului bazal). Metabolismul bazal este factorul principal pentru a determina numărul de calorii necesare pentru a te menţine la o anumită greutate sau pentru a slăbi un anumit număr de kilograme.

[google-adsense]

baby-star-concurs

Calculator calorii

Pentru a organiza corect regimul alimentar este important să cunoști compoziţia şi conţinutul caloric al alimentelor consumate. În plus, atunci când dorești să slăbești sau să-ți menții greutatea corporală, trebuie să fii atentă la numărul de calorii consumate.

baby-star-concurs

Calculator indice masă corporală(IMC)

Ajută la stabilirea grupei de greutate în care se încadrează o persoană – gradul de obezitate. De asemenea, indicele de masă corporală poate fi folosit pentru calcularea numărului de kilograme pe care o persoană trebuie să le piardă sau să le adauge, pentru a ajunge la greutatea ideală.

Calculator indice masă corporală(IMC)
Articolul anterior
Calculator necesarul zilnic de calorii
Articolul următor
Alte articole interesante