Calculator greutate ideală pentru adulți

Sex
Înălțime
Structura corporală
Rezultate
Greutate ideală în KG
Valoare ideală
Poate varia
de la la
Recalculare Automată


[google-adsense]

Femeile care și-au pierdut soții în război primesc cadou șube din blană din partea autorităților din Rusia

Văduvele soldaților, care au luptat împotriva Ucrainei fiind de partea așa numitei Republici Populare Donețk, au primit ca și suport haine din blană. Cele din urmă ar fi fost oferite de „activiștii ruși ai Moscovei”. 

Imaginile de la înmânarea blănurilor au fost publicate de un asociat al fostului „ministrul al Apărării al Republici Populare Donețk” Igor Ghirkin, Evghenii Skripnik, scrie svoboda.org, conform www.newsmaker.md.

Femeile, aflându-se în stradă și ținând în mână hainele de blană, mulțumesc într-un glas pentru grijă. Una dintre ele, din numele tuturor văduvelor, spune că nu s-a gândit „că va exista o astfel de oportunitate” [să primească haine din blană].

Persoana care filmează văduvele spune că hainele de blană au fost oferite ca și „ajutor” din partea „activiștilor ruși ai Moscovei”. „În astfel de momente se simte că suntem o familie”, a conchis autorul imaginilor.

În total se menționează că au fost oferite 21 de blănuri.

VIDEO „Activiștii ruși din Moscova” au oferit blănuri văduvelor soldaților morți din Donețk
VIDEO „Activiștii ruși din Moscova” au oferit blănuri văduvelor soldaților morți din Donețk

Distribuția hainelor a fost comentată de consilierul conducerii Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gherașenko.

„Soțul în schimbul unei haine de blană: văduvele primesc cadouri pentru „eroii din novorusia” morți„, a scris el pe Telegram.

Noi detalii în dosarul escrocheriilor comise de compania Bis Mobil Kitchen, care a înșelat sute de oameni în România și Republica Moldova

Polițiștii și procurorii au mai stabilit unele adrese, precum și alte persoane implicate în schema infracțională în dosarul escrocheriilor comise de o companie care fabrică mobilă de bucătărie.

Ofițerii Direcției investigații complexe a INI, în comun cu ofițerii DGUP, sub conducerea PCCOCS, au efectuat încă 9 percheziții în cadrul cărora au fost depistate și ridicate documente contabile, înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, purtători electronici de informație pe care se păstrează urmele infracțiunilor, contracte, facturi și alte obiecte care au importanță pe cauza penală.

Actualmente se întreprind toate măsurile și acțiunile necesare în scopul acumulării probatoriului pe cauzele penale inițiate.

Amintim că ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și Direcției Generale Urmărire Penală, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut acum o săptămână alte cinci persoane în dosarul escrocheriilor comise de o companie care fabrică mobilă de bucătărie, după ce anterior fusese reținut și directorul acesteia, care voia să fugă din țară.

Au fost pornite 17 cauze penale, iar prejudiciul depășește 10.000.000 de lei. Ulterior reținerii fondatorului companiei și plasării lui în arest, vineri au fost desfășurate 19 percheziții la mai multe adrese din Chișinău, în cadrul cărora au fost ridicate inclusiv documente contabile, înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, purtători electronici de informație, mijloace bănești, contracte, facturi și ștampile.

Cele cinci persoane reținute la sfârșitul lunii ianuarie sunt trei bărbați și două femei din cadrul companiei, cu rol de contabili și agenți de vânzare.

Ți-ai cumpărat bicicletă? Fii responsabil și nu urca băut pe ea. Un biciclist aghesmuit s-a ales cu amendă usturătoare

În weekend-ul trecut, polițiștii de patrulare din nordul țării au depistat un bărbat care conducea bicicleta în stare de ebrietate avansată prin satul Nimereuca din raionul Soroca.

La ghidonul bicicletei se afla un bărbat de 51 de ani, locuitor al aceluiași sat. În urma testării cu aparatul „Drager” s-a constatat că bărbatul avea o concentrație de 1,01 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pentru conducerea în stare de ebrietate, bărbatul a fost sancționat cu amendă de 17 500 de lei.

Iar polițiștii din Ialoveni au stopat un automobil de marca ,,Mercedes Sprinter’’ care se deplasa haotic pe o strada din localitatea Răzeni.

La volanul acestuia s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, care vizibil se afla în stare de ebrietate.
Fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constatat o concentrație de alcool de 0,98 mg/l în aerul expirat.
Tânărul nu deținea permis de conducere. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Calculator de greutate in sarcina
Articolul anterior
Calculator indice masă corporală(IMC)
Articolul următor