Slăbește Sănătos Online cu Galina Tomaș

Obține șansa de a participa în cel mai tare proiect de slăbit, Slăbește Sănătos, acum GRATUIT.  Înscrierile vor dura până pe data de 26 aprilie.

Vei beneficia de:
1. Meniu alimentar personalizat
2. Antrenament în format video disponibil 24 ore
3. Ghidarea și ajutorul ambasadorului în
4. procesul de remodelare corporală
5. Acces la seminare săptămânale online cu Galina Tomaș- Doctor în științe medicale
6. Acces în comunitatea ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’

Condițiile concursului:

 • Se pot înscrie femeile care au o masă corporală între 75 și 100  kilograme;
 • Vârsta acceptată: 20 – 50 de ani;
 • Completează formularul de înscriere și atașează o poză, respectând condițiile impuse;
 • Vei fi filmată pe toată durata proiectului;
 • Înscrierile în concurs dura până pe data de 26 aprilie.

Mult succes!

Partenerii proiectului ”Slăbește Sănătos Online cu Galina Tomaș”

 

 

 

Un om al străzii, surprins cum dirijează traficul într-o intersecție din Chișinău. VIDEO!

Un boschetar din Chișinău a luat locul, astăzi, unui inspector de circulație și a dirijat traficul într-o intersecție din capitală unde s-a produs un accident.

Imaginile video au fost surprinse de martori și postate în mediul online. Autorul imaginelor video susține că bărbatul ar fi boschetar și chiar apreciază modul în care dirijează circulația, scrie stiripesurse.md.

Dumitru, fratele regizorului Arcadie Spoială, răpus de pierderea acestuia: ”O imensă durere mi-a sfâșiat sufletul”

Dumitru, fratele lui Arcadie Spoială, cunoscutul regizor de la noi, care s-a stins în timpul furtunii nemiloase din seara zilei de 11 iunie, a venit cu un mesaj plin de durere.

”Dragi prieteni, o imensă durere mi-a sfâșiat sufletul meu de câteva ore. Fratele meu, bunul meu frate cel mai bun prieten! Sprijinul și inspirația mea! Modelul meu de bunătate și cumsecădenie! Cel mai frumos suflet din lumea asta pleacă la Domnul! Multe nu am reușit să-i spun. Poate ca nici voi nu ați reușit să-i ziceți ce om minunat și talentat e. Acum putem să ne rugăm pentru el și să-l petrecem.”, a scris fratele lui Arcadie pe rețele.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Arcadie, o pot face astăzi, 13 iunie, la cimitirul ”Sf. Lazăr” din Capitală, pe str. Doina 189, în sala de priveghi, între orele 17:00 – 21:00, mai anunță Dumitru Spoială.

Arcadie și Dumitru Spoială sunt regizori și producători de film din Republica Moldova, cunoscuți pentru contribuțiile lor la cinematografia moldovenească și românească. Ei au fondat compania Spoiala Brothers, sub egida căreia au produs și regizat mai multe filme și proiecte cinematografice.

Frații Spoială au devenit rapid cunoscuți pentru promovarea filmelor de autor și a tinerilor talente din cinematografia noastră.

Arcadie Spoială s-a născut în 24 februarie 1980, a fost regizor, producător, scenarist.

A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și a fost cunoscut pentru abordarea sa umanistă și atentă la detalii, punând accent pe relațiile interpersonale și dinamica socială în filmele sale.

Lucrări Notabile:

 1. „Visuri în amurg” (2009)
  • Un film despre întoarcerea unui bărbat în satul natal după mulți ani, explorând teme de redescoperire și reconciliere.
 2. „Ecoul pașilor” (2014)
  • Abordează tematica migrației și efectele ei asupra comunităților și familiilor rămase în urmă.
 3. „Umbra vântului” (2020)
  • Un thriller psihologic ce analizează complexitatea relațiilor umane și traumele din trecut.

Arcadie s-a stins pe 11 iunie, la 36 de ani, după ce peste cortul în care se afla pe malul Nistrului, la odihnă, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă imensă. Acesta s-a stins în ochii copiilor și a soției sale, deoarece nu a reușit să iasă din cort când a început furtuna.

Dorești să deschizi o creșă de tip familial? Programul nostru îți oferă mentoratul și finanțarea de care ai nevoie – până la 50 000 MDL

Termen de aplicare extins: 24 iunie 2024, ora 23:59.

Ai visat vreodată să ai propriul mic univers de bucurie și zâmbete copilărești, un loc unde fiecare zi aduce o nouă aventură în învățarea și creșterea celor mici? Ei bine, visul tău poate deveni realitate. Centrul pentru Dezvoltare Personală (CPD) în parteneriat cu Street Child și UBS Optimus Foundation lansează Programul de Mentorat pentru Prestatorii de Servicii Alternative de Îngrijire a Copiilor de Tip Familial (creșe de tip familial).

Acest program ambițios este gândit să te ghideze pas cu pas în parcursul de la vis la realitate, începând cu informarea completă privind legislația în vigoare și până la lansarea propriu-zisă a creșei. Vei primi instruirea necesară pentru a naviga prin procesul de înregistrare, pentru a organiza și echipa corespunzător spațiul de îngrijire și pentru a te asigura că facilitățile oferite de tine sunt la standardele dorite.

Iar pentru că dorim să te susținem nu doar cu informații, programul nostru include și un suport financiar considerabil. Fiecare participant/ă selectat/ă va primi echipamente esențiale, de la paturi confortabile și scaune de masă, până la truse medicale, jucării educative și cărți, toate în valoare de până la 50 000 MDL pentru a deschide una dintre cele 19 creșe de tip familial pe care le vizăm.

Nu îți face griji pentru cheltuielile suplimentare – toate costurile legate de instruiri, deplasări și actele necesare pentru înregistrarea serviciului de îngrijire vor fi rambursate. Ceea ce cerem în schimb este timpul și dedicarea ta. Urmează 6 luni intensive în care împreună cu tine vom lucra la realizarea visului tău. Mai jos vezi etapele programului nostru de suport. 
Serviciile alternative de îngrijire de tip familial sunt concepute să fie acordate într-un cadru intim și personalizat, direct la domiciliul îngrijitorilor, limitate la un număr maxim de cinci copii. Acest aspect asigură o îngrijire focalizată și o atenție sporită pentru fiecare micuț, creând un mediu familial, sigur și stimulativ pentru dezvoltarea lor.

Pentru cei/cele interesați/te să contribuie la acest efort și să se alăture programului nostru, vă încurajăm să vă înregistrați utilizând linkul de înregistrare AICI (Ro) formularul în limba rusă AICI) și să începeți drumul către a deveni un prestator/prestatoare de servicii de îngrijire de excepție. Termen extins: 24 iunie

Dacă ai visat vreodată să contribui activ la comunitatea ta prin deschiderea unei creșe, aceasta este ocazia ta. Nu rata această oportunitate unică de a aduce schimbare și de a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Te așteptăm în program!

Pentru detalii, contactează-ne: cpd@progen.md

_____________________

Acest apel are loc în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie pentru populația de refugiați ucraineni”, implementat de către #CPD, cu susținerea Street Child și UBS Optimus Foundation.

Participanții
Voturi: 48
Liubovi Bedrosio
Voturi: 37
Iuliana
Voturi: 13
Melnițchi Olga
Voturi: 7
Maria Perju
Voturi: 2
Vera Chistol
Voturi: 2
Idricean Rodica
Voturi: 2
Pînzaru Iuliana
Voturi: 1
Corina tofanica
Voturi: 1
Vacarciuc Veronica
Voturi: 1
Lucia
Voturi: 1
Lungu Liliana
Voturi: 1
Chirilescu Maria
Voturi: 1
Ivasco Daniela
Voturi: 1
Trofimov Natalia
Voturi: 1
Caisîn Larisa
Voturi: 1
Ursachi Inga
Voturi: 1
Marchitan Tatiana
Voturi: 1
Postoronca Zinaida
Voturi: 1
Bolfosu Tatiana
Voturi: 1
Alina Gamurari
Voturi: 1
Tina Stanciu
Voturi: 1
Daniela Ursu
Voturi: 1
Carolina Cebotari
Voturi: 1
Mihaila silvia
Voturi: 0
Burciu Lidia
Voturi: 0
Burciu Evghenia
Voturi: 0
Moisei Mihaela
Voturi: 0
Anitei Veronica
Voturi: 0
Lepota Tatiana
Voturi: 0
Ursu Daria
Voturi: 0
Ceresau Natalia
Voturi: 0
Rotaru Doinita
Voturi: 0
Rotaru Doina
Voturi: 0
Toma Natalia
Voturi: 0
Țîra Valentina
Voturi: 0
Popescu Mariana
Voturi: 0
Paduret Aliona
Voturi: 0
Ursan Ludmila
Voturi: 0
Tabacu Gabriela
Voturi: 0
Lilia
Voturi: 0
Gutu
Voturi: 0
Diana Andrușcenco
Voturi: 0
Sarban liliana
Voturi: 0
Vlasa Ana
Voturi: 0
Agrici Veronica
Voturi: 0
Corina Didic
Voturi: 0
Silvia Radu
Voturi: 0
Natalia
Voturi: 0
Badia Mariana
Voturi: 0
Veronica Levinta
Voturi: 0
Alina Portas
Preselecția proiectului “Slăbește Sănătos”, sezonul XV
Articolul anterior
Alte articole interesante