Eva Timuș, protagonistă în videoclipul finalistului ,,Golos Deti” din Rusia!

Eva Timuș cucerește noi culmi din cariera sa. Zilele trecute, moldoveanca a impresionat jurații de la ,,Românii au Talent” cu vocea sa inconfundabilă, Andra atribuindu-i calificativul – ,,o voce de înger”. Acum, aflăm că Eva Timuș, în vârstă de 13 ani, este eroina videoclipului filmat de către finalistul show-ului ,,Golos Deti” din Rusia, Kirill Scripnic.

separator
iiiiop

De această dată, moldoveanca și-a pus în valoare frumusețea. Ambii finaliști, ai show-ului ,,Golos Deti”, au trebuit fiecare să realizeze câte un videoclip scurt, de trei minute, pentru finală.

Kiril Scripnic, în vârstă de 14 ani, a interpretat piesa ,,In another Universe”, iar protagonista videoclipului a fost Eva Timuș, tânăra din Chișinău care cucerește cu vocea și chipul ei. Eva a intrat perfect în rolul unei adolescente cuprinse de primii fiori ai dragostei.

Eva Timuș a participat în ediția de anul trecut a show-ului ,,Golos Deti”. Atunci, moldoveanca a ajuns în finala concursului după ce a interpretat piesa „Je t’aime”, de Lara Fabian, concurând cu alte două participante din echipa lui Leonid Agutin. Tânăra face canto de la vârsta de 7 ani și visează să ajungă o artistă cunoscută în toată lumea.

Andra, despre Eva Timuș: ,,Mi s-a părut că a venit un înger și ne-a cântat”!

alte Articole interesante