Foto: Eva Timuș, protagonistă în videoclipul finalistului ,,Golos Deti” din Rusia!

Eva Timuș, protagonistă în videoclipul finalistului ,,Golos Deti” din Rusia!

Eva Timuș cucerește noi culmi din cariera sa. Zilele trecute, moldoveanca a impresionat jurații de la ,,Românii au Talent” cu vocea sa inconfundabilă, Andra atribuindu-i calificativul – ,,o voce de înger”. Acum, aflăm că Eva Timuș, în vârstă de 13 ani, este eroina videoclipului filmat de către finalistul show-ului ,,Golos Deti” din Rusia, Kirill Scripnic.

separator
iiiiop

De această dată, moldoveanca și-a pus în valoare frumusețea. Ambii finaliști, ai show-ului ,,Golos Deti”, au trebuit fiecare să realizeze câte un videoclip scurt, de trei minute, pentru finală.

Kiril Scripnic, în vârstă de 14 ani, a interpretat piesa ,,In another Universe”, iar protagonista videoclipului a fost Eva Timuș, tânăra din Chișinău care cucerește cu vocea și chipul ei. Eva a intrat perfect în rolul unei adolescente cuprinse de primii fiori ai dragostei.


Eva Timuș a participat în ediția de anul trecut a show-ului ,,Golos Deti”. Atunci, moldoveanca a ajuns în finala concursului după ce a interpretat piesa „Je t’aime”, de Lara Fabian, concurând cu alte două participante din echipa lui Leonid Agutin. Tânăra face canto de la vârsta de 7 ani și visează să ajungă o artistă cunoscută în toată lumea.

Andra, despre Eva Timuș: ,,Mi s-a părut că a venit un înger și ne-a cântat”!

alte Articole interesante