Prima școală internațională fondată în Moldova se deschide. Vezi condițiile și programul de studii

Heritage, prima școală internațională fondată din Moldova, se pregătește pentru lansarea oficială – lucrările de finisare și amenajare a sediului se apropie de sfârșit. În același timp, continuă înscrierea pentru anul de studii 2017-2018, care poate oferi copilului dumneavoastră șansa studiilor de nivel internațional și un viitor de succes.

separator
12

Părinții interesați și copiii lor sunt invitați să se programeze pentru un tur de prezentare a școlii, disponibil de luni până sâmbătă, unde se pot convinge că infrastructura Heritage și programul de studii mixt au fost gândite special pentru a corespunde celor mai înalte exigențe educaționale ale secolului XXI. Astfel Heritage reprezintă o școală internațională, o școală a viitorului, care crește personalități!

34

Heritage – școală internațională

Bogdanka Adamu, director, Școala Internațională Heritage: „Școala noastră este deosebită din mai multe motive. În primul rând, studiile se vor desfășura în limba maternă a elevului (română sau rusă), dar și în limba engleză. Echipa de profesori este internațională, iar vorbitorii nativi îi vor iniția pe copii în toate subtilitățile lingvistice necesare pentru a însuși și a vorbi engleza fluent. În plus, elevii vor studia conform unui curriculum mixt – național și internațional, care cuprinde toate recomandările Ministerului Educației al RM, alături de programele inovative International Primary Curriculum (IPC) și Cambridge International Education (CIE). Astfel, la absolvirea liceului, elevii vor susține atât examenele de bacalaureat, cât și examenele pentru certificarea internațională Cambridge, obținând o diplomă națională și una internațională, care le va deschide ușile marilor universități ale lumii.”

56

Heritage – școala care crește personalități

Școala Internațională Heritage își propune să crească personalități integre, oferind un mediu de învățare sigur și stimulativ, unde toți elevii sunt tratați cu grijă și respect.

Inga Chiosa, director adjunct, Școala Internațională Heritage: „Programul de studii Heritage este centrat pe elev și îl ajută pe fiecare copil să-și formeze gândirea critică, inteligența emoțională și auto-exprimarea, pregătindu-l pentru a fi membru independent, responsabil și activ al societății. Noi încurajăm individualitatea elevului și respectăm patrimoniul cultural al fiecărei familii, astfel creăm personalități, care vor învăța încontinuu, vor fi echilibrate la nivel social și emoțional, lideri și promotori de idei într-o societate competitivă.”

78

Heritage – școala viitorului

Școala Internațională Heritage pregătește copiii pentru provocările viitorului. Aici, pe lângă studii internaționale de calitate, elevii beneficiază de o infrastructură de excepție, dotări ultramoderne și un program extracurricular complex. Pentru dezvoltarea armonioasă a abilităților intelectuale, fizice și sociale ale copilului, atât de necesare pentru viitorul său, Heritage îi pune la dispoziție: cluburi de limbi străine, clubul voluntarilor, volei, baschet, fotbal și alte sporturi, artă dramatică, muzică sau formație muzicală școlară, dans, interpretare vocală și cor, artă fotografică, LEGO Education, educație STEM, șah, gimnastică și multe alte activități extracurriculare.

910
  • Heritage oferă un ciclu de studii complet – clasele I-XII, iar pentru primul an de activitate, care începe la 1 septembrie 2017, copiii sunt așteptați să se înscrie în clasele I-VII.
  • Programați-vă acum pentru un tur de prezentare la Școala Internațională Heritage, apelând +373 62022210!
  • Echipa școlii vă așteaptă de luni până sâmbătă la adresa: bd. Dacia 45A, Chișinău.
  • Pentru mai multe informații despre Școala Internațională Heritage și procesul de admitere accesați www.heritage.md

670x463 [RO]

alte Articole interesante