Prima școală internațională fondată în Moldova se deschide. Vezi condițiile și programul de studii

Heritage, prima școală internațională fondată din Moldova, se pregătește pentru lansarea oficială – lucrările de finisare și amenajare a sediului se apropie de sfârșit. În același timp, continuă înscrierea pentru anul de studii 2017-2018, care poate oferi copilului dumneavoastră șansa studiilor de nivel internațional și un viitor de succes.

separator
12

Părinții interesați și copiii lor sunt invitați să se programeze pentru un tur de prezentare a școlii, disponibil de luni până sâmbătă, unde se pot convinge că infrastructura Heritage și programul de studii mixt au fost gândite special pentru a corespunde celor mai înalte exigențe educaționale ale secolului XXI. Astfel Heritage reprezintă o școală internațională, o școală a viitorului, care crește personalități!

34

Heritage – școală internațională

Bogdanka Adamu, director, Școala Internațională Heritage: „Școala noastră este deosebită din mai multe motive. În primul rând, studiile se vor desfășura în limba maternă a elevului (română sau rusă), dar și în limba engleză. Echipa de profesori este internațională, iar vorbitorii nativi îi vor iniția pe copii în toate subtilitățile lingvistice necesare pentru a însuși și a vorbi engleza fluent. În plus, elevii vor studia conform unui curriculum mixt – național și internațional, care cuprinde toate recomandările Ministerului Educației al RM, alături de programele inovative International Primary Curriculum (IPC) și Cambridge International Education (CIE). Astfel, la absolvirea liceului, elevii vor susține atât examenele de bacalaureat, cât și examenele pentru certificarea internațională Cambridge, obținând o diplomă națională și una internațională, care le va deschide ușile marilor universități ale lumii.”

56

Heritage – școala care crește personalități

Școala Internațională Heritage își propune să crească personalități integre, oferind un mediu de învățare sigur și stimulativ, unde toți elevii sunt tratați cu grijă și respect.

Inga Chiosa, director adjunct, Școala Internațională Heritage: „Programul de studii Heritage este centrat pe elev și îl ajută pe fiecare copil să-și formeze gândirea critică, inteligența emoțională și auto-exprimarea, pregătindu-l pentru a fi membru independent, responsabil și activ al societății. Noi încurajăm individualitatea elevului și respectăm patrimoniul cultural al fiecărei familii, astfel creăm personalități, care vor învăța încontinuu, vor fi echilibrate la nivel social și emoțional, lideri și promotori de idei într-o societate competitivă.”

78

Heritage – școala viitorului

Școala Internațională Heritage pregătește copiii pentru provocările viitorului. Aici, pe lângă studii internaționale de calitate, elevii beneficiază de o infrastructură de excepție, dotări ultramoderne și un program extracurricular complex. Pentru dezvoltarea armonioasă a abilităților intelectuale, fizice și sociale ale copilului, atât de necesare pentru viitorul său, Heritage îi pune la dispoziție: cluburi de limbi străine, clubul voluntarilor, volei, baschet, fotbal și alte sporturi, artă dramatică, muzică sau formație muzicală școlară, dans, interpretare vocală și cor, artă fotografică, LEGO Education, educație STEM, șah, gimnastică și multe alte activități extracurriculare.

910
  • Heritage oferă un ciclu de studii complet – clasele I-XII, iar pentru primul an de activitate, care începe la 1 septembrie 2017, copiii sunt așteptați să se înscrie în clasele I-VII.
  • Programați-vă acum pentru un tur de prezentare la Școala Internațională Heritage, apelând +373 62022210!
  • Echipa școlii vă așteaptă de luni până sâmbătă la adresa: bd. Dacia 45A, Chișinău.
  • Pentru mai multe informații despre Școala Internațională Heritage și procesul de admitere accesați www.heritage.md

670x463 [RO]

Patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău, în Noaptea de Înviere

La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii, s-au născut patru bebeluși. Părinții au fost binecuvântați cu cel mai așteptat și prețios cadou chiar în zi de Paște.

,,Primul născut în Noaptea Învierii este un băiețel care a venit pe lume la ora 00:20, acesta având greutatea la naștere de 4050 g. Toate nașterile au avut loc pe cale naturală și au decurs fără complicații. Bebelușii sunt perfect sănătoși, iar starea de sănătate a mamelor este stabilă”, se arată în comunicatul instituției medicale.

Și medicii s-au aflat la datorie în această noapte deosebită pentru creștini. Au muncit cu dăruire și în zi de sărbătoare, pentru ca mamele să își vadă visul împlinit.

sursa foto: Facebook

Fiul Cristinei Scarlevschi a fost condus pe ultimul drum. Tânăra mamă a publicat câteva imagini de la funeralii

Dansatoarea Cristina Scarlevschi și soțul ei și-au condus astăzi fiul pe ultimul drum. Micuțul Alex, în vârstă de un an și 4 luni, a pierdut lupta cu o boală gravă și rară.

Cristina a publicat câteva imagini de la înmormântare pe pagina sa de Instagram. Răpuși de durere, cei doi părinți au vegheat lângă sicriul bebelușului.

Cristina Scarlevschi a luptat pentru viața fiului ei, dar, din păcate, micuțul s-a stins în urmă cu trei zile. Tinerii părinți au rugat pe toți cei care vor fi alături de Alex să evite hainele negre și florile din plastic.

Trei noi creșe, inaugurate în Republica Moldova cu sprijinul Suediei

Trei grupe de creșă pentru copiii cu vârste între 1 și 3 ani au fost inaugurate în această lună în Sângerei, Râșcani și Glodeni cu sprijinul autorităților naționale și locale, Street Child și cu sprijinul financiar al Suediei, notează IPN.

Grupa creșă din cadrul grădiniței „Foișor”, orașul Râșcani, deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani, a fost renovată și echipată în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei. Grupa creșă „Steluța” din orașul Glodeni a fost deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani. Aceasta a fost echipată de către UN Women în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei.

„Este o bucurie să observ că în Republica Moldova se deschid și se renovează în ultima perioadă tot mai multe creșe. Acesta este rezultatul eforturilor Guvernului Republicii Moldova  și al partenerilor de dezvoltare. Mulțumim UN Women și Suediei pentru crearea unor condiții mai bune pentru copiii noștri și pentru oferirea unor posibilități mai mari părinților și mamelor de a se reintegra rapid în câmpul muncii”, a declarat deputata Marina Morozova, la inaugurarea grupei creșă din orașul Glodeni.

Grupa creșă din orașul Sângerei, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani, a fost renovată și dotată cu sprijinul financiar al Suediei. Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried, a menționat că prin investițiile în serviciile de îngrijire timpurie a copiilor, Suedia își propune să construiască un viitor mai prosper și o piață economică mai puternică în Republica Moldova.

Renovarea și echiparea creșelor din nordul R.. Moldova a implicat o investiție totală de 60 de mii de dolari din partea UN Women, acest lucru fiind posibil datorită sprijinului financiar al Suediei, care susține inițiativele de abilitare a femeilor și promovarea egalității de gen.

Adela Popescu: „Singurătatea ești tu, când nu mai ai nicio oglindă”
Articolul anterior
Carne și produse lactate expirate le-au fost servite copiilor de la o tabără de odihnă
Articolul următor