Kate Middleton este însărcinată cu două fetițe gemene?

Sarcina Ducesei de Cambridge este un subiect mediatizat pe larg în lumea întreagă. Mai multe publicații au titrat recent că ducesa ar fi însărcinată cu gemene. Conform unei surse ce a făcut dezvăluiri pentru Life & Style, Kate ar urma să aducă pe lume un set de gemeni identici.

separator

Persoana care a făcut această mărturisire, evident sub acoperirea convenabilă a anonimatului, susține că viitorii părinți ar fi descoperit recent că vor avea nu un copil, ci doi, gemeni identici, atât Kate, cât și William fiind extrem de încântați. Așa-zisul insider din Familia Regală mai susține că, la început, viitorii părinți au fost „șocați amândoi” când au aflat că este vorba despre o sarcină de gemeni, William exprimându-și temerile cu privire la responsabilitatea ce va cădea pe umerii soției sale după naștere, cu atât mai mult cu cât  Kate trebuie să aibă grijă și de ceilalți doi copii ai lor – Prințul George (5) și Prințesa Charlotte (2), scrie viva.ro.

Aceeași persoană bine informată din anturajul lui Kate și William susține că Regina Elisabeta a II-a ar fi încântată că i se vor naște doi strănepoți. Urmează să vedem dacă vor fi confirmate zvonurile.

alte Articole interesante