A murit de cancer la 6 luni după ce a născut copilul pentru care s-a luptat 3 ani să îl aibă

Femeia şi-a dorit mereu să fie mamă şi timp de trei ani a trecut printr-o serie întreagă de eşecuri,  până în toamna anului trecut, când a putut în sfârşit să îşi ţină în braţe copilul.

separator

11165228_775068015926836_2169981179050117396_nDupă ce a născut copilul, Rebecca Hyndman a aflat că mai are de trăit doar câteva luni. Ea a trecut prin două pierderi de sarcină sfâşietoare şi în final a urmat un tratament de fertilizare în urma căruia a rămas însărcinată cu Ben. La scurt timp după ce a născut, Rebecca a început să se confrunte cu stări severe de greaţă şi diaree. Aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră gastrica, fiind a treia din cele mai comune cauze de deces în urma cancerului în lume.

„Am inceput să îmi înfrunt propria mortalitate si sa ma gandesc la ceea ce urma sa las în urma, asta era cea mai dificila parte. Simteam o vina imensa si nu as fi adus un copil pe lume dacă aş fi stiut că nu voi fi aici să îmi fac treaba şi să îl cresc, însă am realizat ca nu pot gândi asa pentru că Ben a fost cea mai mare binecuvântare pe care o puteam primi vreodată” a declarat femeia pentru publicaţia Woman’s Day înainte să moară.

Rebecca s-a luptat cu chimioterapia şi a depăşit toate complicaţiile care au apărut în ultimele luni, inclusiv cheaguri de sânge dureroase la nivelul plămânilor. Femeia a început să scrie o serie de scrisori pe care fiul ei să le poate citi în diferite etape ale vieţii sale.

„Nu aş putea sa îmi încredinţez copilul nimănui altcuiva pe care să îl iubesc, să îl respect si sa il pretuiesc mai mult decat Jeff. Daca Ben va fi ca tatal său, voi fi o mamică foarte fericitia. Sper că va fi o persoană bună şi respectuoasă. Nu îmi pasă ce meserie va avea atâta timp cât va fi un om bun. Am să îi spun în scrisorile pe care le scriu pentru el, să spuna mereu „te rog” şi „mulţumesc” şi să cedeze locul în autobuz oamenilor care au mai mare nevoie de el” a declarat Rebecca pentru publicaţia Woman’s Day.

f

v635993467044700000-c9e46825-eb6d-406b-9d15-a60c00d97549-320

sarah_and_ben

Recent, femeia a pierdut lupta cu o formă agresivă de cancer lăsând în urma sa un soţ şi un fiu.

sursa

alte Articole interesante