Și-a lăsat copilul cu bona, însă s-a întors mai devreme acasă și a avut un șoc

O mamă din București a apelat la o agentie de bone pentru a putea angaja o bonă de încredere, bazându-se pe ideea că firmele ce au acest domeniu de activitate ar fi mai serioase decât o eventuală persoană fizică, însă a avut parte de un șoc când s-a întors mai devreme acasă.

separator

Recent, de Sfintii Mihail si Gavril, mama și-a amintit că bona poartă numele Mihaela. Deși plecase deja de acasă, femeia s-a hotărât să îi facă o surpriză bonei și i-a cumpărat un buchet de flori, apoi s-a întors din drum. Femeia s-a plâns prietenilor virtuali de ceea ce a văzut.

,,Acum 30 de min am plecat de acasa lasand-o pe Clara in grija Mihaelei. Pana sa ajung in bulevard, mi-am dat seama ca azi este ziua ei de nume. M-am oprit, am cumparat un buchet de flori alese cu grija si m-am intors acasa sa-i fac o surpriza. Cand deschid usa, aud urlete ingrozitoare: “Fi …a draculului de vaca…nesimtito, vaco …” si in continuare multe. Cand am intrat in camera Clarei, o zguduia de brat, Clara stand pe jos. Descopar ca motivul agresiunii era faptul ca copilul meu drag, care sufera de probleme gastrice complexe, regurgitase! Asta primea in schimb. Injuraturi, urlete si agresiune.
Un copil nonverbal si singur cu un adult ordinar. I.M. a fost contractata prin agentie de bone la care am platit o mica avere. Cu un salariu mai mult decat decent si cu N beneficii de la noi. A zburat instantaneu pe usa afara. Si voi avea grija sa plateasca pentru asta”.

sursa

alte Articole interesante