Strigăt de durere! O fetiță bolnavă de leucemie cere ajutorul pentru a se vindeca

Adriana Proca este un copil sârguincios. Fetița învață bine, fiind pasionată de muzică, dans, participă la diverse activități extrașcolare și mereu își bucura părinții cu succesele sale. La sfârșitul lunii decembrie, Adriana a început, brusc, să se simtă rău, avea oboseală, tuse, gâtul inflamat, semnele fiind puse pe seama unui episod de răceală. Însă, starea de sănătate a fetiței se agrava de la o zi la alta, în ciuda tratamentului administrat.

separator
4808-adriana4807-adriana

Pe 9 ianuarie, Adriana a fost internată în spital fiind diagnosticată cu anemie severă, nivelul hemoglobinei în sânge era extrem de scăzut, iar după ce i-a fost indicată puncția sternală, fetița și părinții săi au primit o lovitură teribilă – cu toții au fost șocați să afle că Adriana suferea, de fapt, de leucemie acută.

Vestea i-a luat prin surprindere pe părinții Adrianei, tatăl, care muncește în calitate de lăcătuș, și mama, cofetar de profesie, cei doi mai având trei copii, două fetițe și un băiețel, și care împreună formează o familie unită, prietenoasă, în care domină armonia.4813-din-inima-pentru-adriana

Acum, părinții se află în pragul disperării, întrucât nu și-au închipuit vreodată că ar putea să-i nenorocească un asemenea necaz și nu sunt pregătiți să înfrunte teribilul diagnostic al fetiței lor, care, de curând, a împlinit 15 ani.

Adriana a aflat că are șanse de vindecare completă. Starea de sănătate a fetiței a fost evaluată de către specialiștii de la clinica Medical Park din Turcia.

Cu ajutorul rudelor, familia a reușit să adune 10.000 de euro, din cele 127.000 euro necesari pentru tratament.

Pentru că nu are bani destui pentru a învinge boala, Adriana a lăsat un mesaj pe site-ul caritate.md în care cere ajutorul fiecăruia dintre noi:

,,Pe data de 09.01.2017 am fost internată în spital cu anemie, însă după puncție am fost transferată la alt spital, eu nu știam de ce, tata îmi spunea că rezultatul de la puncție nu este clar și trebuie să mă trec niște aparate.

Cînd am ajuns aici și am văzut toți acești copii, am izbucnit în plîns, am aflat că ei sunt bolnavi de leucemie deci și eu sunt. Mi s-a spus că aceasta boala se tratează, însă avem nevoie de o suma enormă de bani, acum prețul vieții mele este de 127.000 $. Din păcate părinții mei nu au așa posibilități. Dacă aveți posibilități, vă rog să ajutați părinții mei să strîngă aceasta sumă”, roagă cu disperare fetița.

Pentru a o ajuta pe Adriana, donează pe caritate.md

Acum ai șansa să faci un copil fericit!

4806-adriana4805-adriana

 

alte Articole interesante