Începe diversificarea puiului tău cu o masă delicioasă fără gluten îmbogățită cu nutrienți esențiali

Diversificarea alimentației este un pas important în dezvoltarea bebelușului. Odată cu debutul acesteia, orice mamă își face griji pentru a-i asigura micuțului o alimentație sănătoasă, bogată în nutrienți, și o dezvoltare armonioasă. Unele dintre primele alimente solide introduse în dieta bebelușului sunt cerealele bogate în microelemente.

separator

Cerealele Nestlé® sunt ușor de digerat de către stomacul sugarilor și conțin doar zaharuri prezente in mod natural în ingredientele componente. Acestea sunt imbogățite cu Fier+, un complex de micronutrienți ce contribuie la dezvoltarea cognitivă a creierului.

Cerealele Nestlé® conțin probiotice Bifidus BL și imunonutrienți precum Zinc, Vitamina C si Vitaminele A si D, ce ajută la susținerea mecanismelor naturale de apărare ale micuțului tău zi de zi. Sunt ușor de preparat si au o textura fină, omogenă, fară cocoloașe, care faciliteaza inghițirea.

NESTLÉ utilizează un proces tehnologic numit CHE, care fragmentează glucidele în compuși mai mici.
Datorită conținutului de cereale hidrolizate enzimatic, procesul de digestie este ușurat. De asemenea procesul tehnologic CHE asigură cereale hrănitoare, ușor de preparat, cu o textură fină, omogenă și fără cocoloașe. În cerealele Nestlé® nu este adăugat zahăr, deoarece particulele obținute prin tehnologia CHE au un gust dulce plăcut, natural.

alte Articole interesante