Somn liniștit și respirație ușoară: iată cum să alegi cel mai bun umidificator de aer pentru camera bebelușului!

Sezonul rece își intră în drepturi. Combinația dintre aerul rece și uscat, calorifere calde și ferestre închise poate face ravagii pentru sistemul respirator. De multe ori pe lista cu „ce avem de luat pentru bebeluș” nu se află și un umidificator.

separator

Totuși, faptul că micuții ajung să facă între 5 și 10 episoade cu infecții respiratorii pe an nu ar trebui ignorat. Pentru un prichindel care de abia respiră din cauza năsucului înfundat, aerul umezit face minuni!

Aerul uscat usucă membranele mucoasei nazale. Iar la copii (mai ales la nou-născuți) mucoasa guriței și a nasului sunt foarte sensibile. Din cauza aerului uscat, în nas se formează o crustă ce poate cauza dificultăți de respirație. Din acest motiv, copilașul poate deveni neliniștit, nu doarme bine noaptea, desori plânge!

Iar dacă micuțul este alăptat, atunci înghițirea lapteului devine dificilă și dureroasă! Prin urmare, aerul uscat poate provoca plâns în timpul alimentării și chiar refuzul copilului de a suge.

Efectele unui aer prea uscat sunt resimțite din plin, mai ales în timpul iernii. Umiditatea scăzută a aerului inhalat cauzează:

– astm
– bronșită
– sinuzită
– uscarea mucoasei nazale ce favorizează apariția sângerărilor nazale
– risc crescut de alergii sau iritații la nivelul pielii, mâncărimi, și, în plus, uscarea pielii
– deshidratarea organismului

De asemenea, aerul uscat cauzează disconfort pe timpul iernii, crescând sensibilitatea la diferențele mari de temperatură și perceperea vremii de afară ca fiind mult mai rece.

Iată 5 motive pentru care să achiziționezi un umidificator Chicco!

1. Eliberează sinusurile: când aerul este prea uscat, sinusurile nu funcționează corespunzător. Potrivit multor experți ORL, stabilirea unui nivel optim al umidității aerului în casă este în general o acțiune foarte bună pentru sănătatea sinusurilor.

2. Vindecare rapidă: Fie că este vorba de răceală, astm sau alergii, umidificatorul Chicco păstrează căile nazale lubrifiate, fapt care ajută la accelerarea procesului de vindecare.

3. Hidratează și păstrează pielea catifelată: poți preveni senzația de piele uscată dacă folosești umidificatorul și pe timpul nopții, în timp ce dormi. Dimineața vei observa nu numai că fața ta arată mai suplă, dar, de asemenea, mâinile și buzele tale nu se mai simt uscate și deshidratate.

4. Nu ezita să folosești umidificatorul Chicco, mai ales daca ai un copil cu somnul agitat! Vei vedea că acesta se va trezi mai vesel și mai odihnit dimineața, dacă aerul a fost „îmbunătățit” pe durata nopții.

5. În plus, adevărul este că nasul uscat și mereu înfundat și predispoziția la răceli, din două în două săptămâni, nu sunt deloc de dorit. Mama, tata, copilașii – toți vor avea de beneficiat dacă vor putea respira ușor în propria locuință.

Fie vară, fie iarnă, aerul poate deveni uscat și greu de respirat pentru bebeluși, iar cea mai simplă metodă de a spori confortul acestuia și a-l ajuta să respire mai ușor, să rămână sănătos și să doarmă mai bine este să achiziționezi un umidificator de cameră Chicco!

Umidificatorul Chicco cu abur rece transformă imediat aerul uscat din cameră într-un aer proaspăt și ușor de respirat.

Umidificator Chicco cu aer rece Humi Fresh

Acest umidificator Chicco utilizează tehnologia cu ultrasunete și sistemul de vibrații de înaltă frecvența pentru a nebuliza particulele mici de apă în camera în care este dispus umidificatorul și pentru a crește nivelul de umiditate din aer.

Tehnologia utilizată este foarte silențioasă, astfel încât bebelușul nu va fi deranjat în timpul somnului. În plus, aburul rece previne apariția arsurilor pe care le-ar putea dobândi cel mic dacă ar atinge din greșeală aburul nebulizat.

Chico Humi Fresh este un umidificator bazat pe tehnologia cu ultrasunete:

– nu afectează mediul înconjurător și de aceea este potrivit pentru a fi utilizat într-un apartament sau o locuință de mici dimensiuni;
– de asemenea, reprezintă o soluție excelentă pentru un climat uscat și cald, mai ales în timpul verii;
– mai mult decât atât, este silențios și nu deranjează somnul bebelușului;
– nebulizatoarele cu abur rece sunt foarte sigure, deoarece nu prezintă riscul de arsuri. (Video)

Tu ai achiziționa un astfel de aparat pentru îngerașul tău? 

alte Articole interesante