Un băiețel de 6 ani, cu origini basarabene, este ,,copilul-minune” invitat la numeroase concerte din Europa

Un băiețel care locuiește în Grecia, dar are origini basarabene, este pasionat de pian și este invitat la numeroase spectacole din Europa. Mama copilului este moldoveancă și spune că micuțul s-a îndrăgostit de pian încă de la 2 ani, iar acum, se pregătește de un concert din Statele Unite. Stelios Kerasidis este micuțul pianist care reușește să-i uimească pe toți din jur cu talentul sau.

separator
Stelios are origini din Moldova. Mama lui, Constanța, s-a mutat la Atena cu familia să, pe când era adolescență. Acolo și-a făcut studiile și și-a întemeiat o familie. Acum, ea are 3 copii. Stelios, care este copilul mijlociu, s-a remarcat prin dragostea față de muzică. La 4 ani a evoluat la primul spectacol, iar de atunci invitațiile de a participa la concursuri și concerte se țin lanț.

La cel mai grandios show de talente din Grecia, Stelios i-a cucerit pe jurați și a obținut un loc în finala concursului.

A cântat la spectacole în diferite țări din Europa, iar acum se pregătește de un eveniment important, ce va avea loc în Statele Unite. Băiețelul a deprins pasiunea pentru muzică de la tatăl lui.

Băiețelul spune că zilnic petrece ore în șir în față pianului. Mama băiețelului recunoaște că nu l-a adus încă în Moldova și speră că, în curând, vor putea ajunge la Chișinău. Până atunci, Stelios învață câte puțin limba română.

sursa: www.protv.md

alte Articole interesante