Andreea Marin a primit un mesaj emoţionant de la fiica sa: ,,Mi-au dat și lacrimile”!

Andreea Marin are o relaţie frumoasă cu fiica ei, iar de câte ori are ocazia relatează momente emoționante din căminul ei. Vedeta a dezvăluit că relaţia cu fiica ei se bazează pe prietenie şi pe încredere, iar la un moment dat a învăţat să o asculte pe micuţă, după ce i-a trimis un mail, prin care îi cerea să fie mai atentă la nevoile ei.

separator

”Sunt fericită că îmi creşte copilul, e sănătos şi e o zi foarte mare astăzi. M-a văzut să sunt ocupată, încă prinsă la calculator şi a plecat în camera ei. Mi-a trimis un mail de sus cu motivele pentru care poate să meargă la şcoală cu mâneci scurte. Mi-au dat şi lacrimile. Am lăsat-o cu mâneci scurte, dar cu pulover peste. Am realizat că a crescut, nu, nu e adevărat. Îmi fac timp pentru copilul meu. Realizez ca avem copii care au argumente, care merita ascultaţi. Vine uneori cu niste idei, care sunt niste soluţii mai bune decât aş putea da eu. Avem copii foarte isteţi, inimoşi şi foarte sensibili, mai în acord cu vremurile pe care le trăim. Fetiţa mea mi-a scris în acel mail: ”Mami, ştiu că-mi dăruieşti mai mult decât îţi pot eu oferi, dar va veni o zi când eu o să contez în lumea asta mare!”. M-a lăsat mască, pentru că ei simt nevoia să se facă auziţi, să fie ascultaţi”, a declarat Andreea Marin, potrivit one.ro.

Totodată, vedeta i-a felicitat astăzi pe toți românii cu ocazia Zilei Naționale a României!

,,La mulți ani, România! Să fim sănătoși și buni! Oriunde v-ați afla, dragi români, un gând bun de acasă!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare.

alte Articole interesante