Dezmințire! În restaurantul ,,La Taifas” NU s-a produs un incendiu

Ieri dimineață am raportat o informație privind izbucnirea unui incendiu într-un local de pe strada București din Capitală. La fața locului au fost văzuți mai mulți pompieri și o autospecială care încercau să remedieze problema. Primele informații indicau că flăcările au izbucnit în bucătăria restaurantului ,,La Taifas”. Ținem să precizăm că acest lucru nu este adevărat. Incidentul NU s-a produs în incinta restaurantului ,,La Taifas”, ci într-un pub alăturat localului, conform portalului www.stopfals.md

separator
Nicolae Chiroșca, proprietarul restaurantului „La Taifas” a raportat pentru presă că, de fapt, pompierii au fost chemați la pub-ul aflat alături de restaurant, din al cărui ventilator exterior ieșea fum.

După ce în presă au apărut primele informații despre incident, un angajat al restaurantului ,,La Taifas” a publicat imagini video din interiorul clădirii pentru a arăta că locul este intact și că acolo nu s-a produs nici un incendiu.

Pompierii au fost chemați la pub-ul „Eric the Red” care se află la aceeași adresă cu restaurantul. Administratoarea pub-ului „Eric the Red” a confirmat că pompierii au fost chemați de un angajat al acestui pub, însă nu a fost nimic grav, iar pub-ul nu a fost închis.

Că nu a fost nimic grav, a confirmat și Liliana Pușcașu, şefa Serviciului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgenţă. Ea a specificat pentru presă că, de fapt, nu a fost un incendiu, ci s-a aprins grăsimea din hota de la bucătărie, iar încăperile clădirii nu au fost afectate.

Sursa: www.stopfals.md

alte Articole interesante