Doliu în lumea modei. Un cunoscut designer internațional s-a stins din viață

Designerul de costume Barbara Mastroianni, fiica cea mare a actorului italian Marcello Mastroianni, a murit la Roma, la vârsta de 66 de ani, după ce în ultimii ani a suferit de cancer.

separator
Născută pe 2 decembrie 1951, ea a fost fiica lui Marcello Mastroianni şi a primei lui soţii, Flora Carabella. Actorul italian a mai avut o fiică, pe actriţa Chiara Mastroianni, cu Catherine Deneuve, însă a fost căsătorit întreaga viaţă cu Carabella.

Barbara şi Chiara Mastroianni au fost cele mai bune prietene, iar aceasta din urmă i-a stat alături până la final, scrie The Hollywood Reporter. Barbara Mastroianni a lucrat în industria cinematografică şi a teatrului ca designer de costume. Barbara Mastroianni a fost o figură retrasă, vorbind rareori despre tatăl ei, starul unor filme ca „La Dolce Vita”, „La Notte” şi „Divorzio all’italiana”, iar în aceste cazuri spunea că a fost unul iubitor şi un spirit tânăr.

Catherine Deneuve a fost prezentă împreună cu Chiara Mastroianni la înmormântarea care a avut loc sâmbătă, la Roma. sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante