Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl mezinei sale

Elena Băsescu, în vârstă de 38 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei mai mic cu 11 ani, Cătălin Gheorghe, cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani de relație.

separator
  Cei doi și-ar fi spus adio de o lună, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Train Băsescu a venit singură, scrie click.ro.

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” au încercat să păstreze secretă despărțirea, scrie wowbiz.ro. Apropiații cuplului susțin că ambii au căzut de comun acord să nu transforme problemele personale într-un circ, așa cum au procedat alte perechi din showbiz-ul românesc. Elena Basescu și Cătălin Gheorghe au împreună un copil. Anastasia a venit pe lume acum un an și ar fi rămas în grija mamei, după despărțire.

Elena Băsescu mai are doi copii, pe Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Povestea de dragoste dintre Elena şi Cătălin Gheorghe a început în vara anului 2017. În ciuda vârstei, tânărul a încercat să fie pe picioarele lui, independent de părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. El a deschis pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine şi l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în domeniul afacerilor. De atunci s-a ales cu porecla de „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato”. Cătălin „Tomată” mai deţine un pub pe Calea Victoriei, de care tot Elena Băsescu se ocupă pe partea de promovare. Ea a publicat periodic informații și poze pe Instagram și i-a făcut multă promovare pe toate rețelele sociale.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante