Interpreta Karmella și-a prezentat cel mai nou videoclip ,,Pero Te Ouiero”! Poze de la evenimentul de lansare

Într-o ambianță selectă și prietenoasă, înconjurată de colegi de breaslă și vedete din showbiz, interpreta Karmella și-a lansat cea mai nouă piesă din repertoriul său “Pero Te Ouiero”. Filmările noului videoclip au avut loc la Complexul istoric și arheologic Orheiul Vechi, acolo unde artista a dăruit iubirii vocea inimii sale.

separator

Priveliștile locației s-au contopit armonios cu piesa energică și versurile în limba spaniolă și în limba română. Textul piesei este semnat de autoarea Radmila Popovici, iar aranjamentul muzical a fost realizat de Ivan Linkovski.

Interpreta Karmella și-a făcut recent debutul pe piața muzicală autohtonă, dar, în scurt timp, a reușit să câștige admirația oamenilor care știu despre munca și activitatea sa și rămân surprinși de productivitatea și eficiența carierei sale artistice.

Recent, interpreta a lansat albumul „Dulce Amor”, precum și mai multe videoclipuri, iar acum lucrează activ la următorul album. În plan muzical, Karmella este artista care nu ocolește provocările: plină de energie, creativitate și entuziasm, interpretează melodii rusești, românești, țigănești, încearcă diverse ținute, genuri muzicale și tendințe care să fuzioneze cu inimile ascultătorilor.

Prezentarea noului său videoclip a avut loc la Restaurantul ,,Oscar”. Invitații s-au simțit minunat, alături de Karmella, s-au distrat și au petrecut împreună clipe de neuitat, sub acordurile muzicii și vibrațiile inimii. Iată câteva imagini de la eveniment!

Află mai multe pe pagina de facebook a artistei!

Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii

Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, într-un interviu pentru revista People, că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de 19 ani, în condițiile în care și soția sa, Susan Downey, lucrează la Hollywood, relatează Business Insider.

„Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori par prea lungi, dar nu lăsăm niciodată să treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și fără ca familia să fie împreună”, au dezvăluit Downey Jr. și soția sa într-un interviu acordat revistei People după ce actorul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul Oppenheimer. 

În ce privește echilibrul dintre viața de familie și carieră, Downey Jr. le-a spus jurnaliștilor de la revista People că familia sa preferă să fie un „circ ambulant” când e posibil, referindu-se la faptul că se află adesea pe drumuri.

Însă Susan Downey spune că faptul că este producător de film și nu lucrează în fața camerei înseamnă că programul ei de muncă nu este la fel de haotic precum al soțului ei.

„Vestea bună este că eu nu sunt în fața camerei și, ca producător, am puțin mai multă flexibilitate în ceea ce privește locurile de unde pot să lucrez și unde trebuie să fiu”, a declarat ea pentru revista People.

Downey Jr. și soția sa s-au căsătorit în 2005, după doi ani de relație, și au împreună doi copii: Exton Elias Downey, în vârstă de 12 ani, și Avri Roel Downey, în vârstă de 9 ani. Downey mai are un fiu în vârstă de 30 de ani, Indio Falconer Downey, din căsătoria sa anterioară cu fosta actriță Deborah Falconer.

Robert și Deborah s-au căsătorit în 1992 la puțin peste o lună după ce s-au cunoscut, însă s-au despărțit după 9 ani de căsătorie după o relație marcată de problemele pe care actorul le avea în perioada respectivă cu consumul de droguri.

Despre succesul celui de-al doilea mariaj al său, Downey Jr. a declarat că, în pofida respectării „regulii de două săptămâni”, lucrurile nu decurg mereu conform planurilor în condițiile în care și el și soția sa lucrează la Hollywood.

„Respecți regula de bază de două săptămâni și încerci să nu te gândești prea mult în viitor deoarece atât de multe din lucrurile pe care le facem sunt ciudat de imprevizibile”, a spus el.

Deși mai puțin cunoscută publicului larg decât soțul ei celebru, Susan Downey, în vârstă de 50 de ani, este un producător de succes la Hollywood, având în portofoliu filme și seriale ca Sweet Tooth, Perry Mason, Doolittle, RocknRolla, Gothika, Sherlock Holmes, The Book of Eli sau Iron Man 2.

Robert Downey Jr., în vârstă de 58 de ani, tocmai a câștigat primul Premiu Oscar din cariera sa pentru cel mai bun actor într-un rol secundar grație interpretării sale din filmul Oppenheimer. El mai fusese nominalizat pentru un Premiu Oscar de două ori, pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație filmului biografic Chaplin din 1992, și pentru cel mai bun actor într-un rol secundar datorită interpretării sale din comedia satirică Tropic Thunder din 2008.

Susan Downey și soțul ei au și o companie de producție pe care au fondat-o împreună, Team Downey.

Locuitorii din Moscova care urmăresc canalele lui Aleksei Navalnîi primesc mesaje de avertizare împotriva participării la mitinguri

Cititori din Moscova ai publicației ruse independente Meduza le-au semnalat jurnaliștilor că au primit mesaje pe serviciile de messenger Telegram și Signal în care sunt acuzați că susțin „idei extremiste” și li se cere să voteze „fără să se formeze cozi”, în contextul îndemnului la protest al echipei Navalnîi, „La prânz împotriva lui Putin”.

Mesaje de acest fel au fost primite pe Telegram și Signal, iar cei care le-au primit urmăresc și canalele opozantului rus Aleksei Navalnîi, decedat în închisoare pe 16 februarie, conform Libertatea.

Asta după ce asociații lui Navalnîi au făcut în ultima perioadă un apel la prezentarea masivă a rușilor la urne duminică, la ora prânzului, pentru a declanșa un protest pașnic prin care să-și exprime dezaprobarea față de Vladimir Putin.

Unul dintre cei care au primit astfel de mesaje a sugerat că ele au fost trimise către persoane dintr-o bază de date a celor care au luat un buletin de vot prin corespondență pentru a vota la Moscova.

O sugestie similară a fost făcută de canalul de Telegram „Atenție, Moscova”, care a avansat și ideea potrivit căreia mesajele au fost adresate celor care au semnat pentru susținerea lui Boris Nadejdin drept candidat la președinție. Nadejdin a făcut din încetarea războiului din Ucraina principala sa temă de campanie, iar candidatura sa a fost invalidată de autoritățile electorale.

Procuratura din Moscova a emis pe 13 martie un avertisment pentru Maria Andreeva, o activistă a mișcării „Calea spre casă”, care a susținut acțiunea denumită „Prânz împotriva lui Putin”, autoritățile indicând că au văzut „semne de activitate extremistă” în această acțiune.

Totodată, biroul procurorului din Moscova a avertizat de două ori împotriva participării la miting, amenințând cu răspunderea penală pentru obstrucționarea votului și pentru implicarea minorilor într-o infracțiune.

Alegerile prezidențiale din Rusia au început vineri, 15 martie, se desfășoară până duminică seară, 17 martie, și sunt așteptate să se încheie cu o nouă victorie a lui Vladimir Putin, care își va asigura astfel al cincilea mandat la Kremlin.

Ucraina susține că a spart întregul sistem de vot electronic al Rusiei: „Website-ul nu funcționează. Atacul va continua până la finalizarea votării”

Sistemul prin care se poate vota electronic la alegerile prezidențiale din Rusia a fost blocat de specialiștii în securitate informatică din cadrul serviciilor militare de informații ale Ucrainei (HUR), anunţă agenția de presă ucraineană Ukrinform, citată de Digi24.

„Website-ul nu funcționează. Sistemul de vot nu funcționează. Specialiștii cyber ai HUR au trecut de toate sistemele de securitate. Atacul va continua până la finalizarea votării”, au precizat sursele ucrainene.

De cealaltă parte, reprezentanții partidului Rusia Unită au anunțat sâmbătă, 16 martie, în a doua zi a alegerilor prezidențiale, că acesta este ținta unui atac cibernetic. Anunţul partidului de guvernământ vine după ce Rostelecom, principalul serviciu de internet al Federației Ruse, a anunțat că în prima zi de vot au fost înregistrate peste 90.000 de atacuri cyber asupra serverelor Comisiei electorale a Rusiei, a sistemului de vot electronic și a altor instituții publice, informează Ria Novosti.

Toate aceste atacuri „au fost respinse”, a spus un reprezentant al Rostelecom. „Un atac fără precedent a avut loc ieri (vineri) la ora 12:47, ora Moscovei. Un atac cibernetic de amploare a fost declanșat asupra portalului DEG (de vot electronic), care era la nivel de aplicație și emula cererile altor utilizatori către DEG. La apogeul atacului, au fost înregistrate peste 2,5 milioane de accesări pe secundă. Desigur, o astfel de încărcătură a cauzat întârzieri în portal”, a spus Igor Liapunov reprezentant Rostelecom.

Președintele rus Vladimir Putin a acuzat Ucraina că încearcă să saboteze alegerile prezidențiale din țara sa care au loc în perioada 15-17 martie. În urma scrutinului, este așteptat ca Putin să obțină un nou mandat de șase ani la Kremlin.

Un băiețel cu autism a construit cea mai mare copie a Titanicului din lego
Articolul anterior
Peste 50 de tone de produse alimentare au fost donate într-o singură zi, în cadrul campaniei „Masa Bucuriei”
Articolul următor