Mădălina este gata de școală cu gadgeturi de nota 10!

Agitația de dinaintea anului școlar abia a început. Cel mai important accesoriu pentru școală poate fi procurat în Centrele Moldcell din toată țara, într-o ambianță plăcută și fără aglomerație. Rucsacul Tucano Rapido are spate ortopedic, bretele căptușite și reglabile, este foarte ușor de întreținut, iar culorile sunt potrivite pentru orice gust. Calitatea este garantată, cu doar 399 lei și un mouse fără fir cadou!

separator

Și cum odată cu începerea anului școlar, încep și grijile pentru copil, ceasurile inteligente Wonlex cu GPS sunt soluția tocmai bună pentru monitorizarea copilului când acesta nu este acasă. Au slot pentru cartelă SIM și multe alte funcții interesante, de la doar 399 lei. Tot în Centrele Moldcell puteți găsi lampă pentru masă Helmet cu 3 nivele de luminozitate sau căști fără fir Marvo, cu sunet foarte calitativ. Sunt mici bucurii pentru note mari.

Bineînțeles, orice copil și-ar dori să își impresioneze colegii cu un telefon nou. Samsung Galaxy J6 este o alegere ideală, întrucât este foarte performant, iar prețul este chiar unul copilăresc. Doar 3799 lei cu 12 GB incluși timp de un an și posibilitatea de a achita produsul în rate, fără comision.

Mai multe detalii aflați din acest video:

alte Articole interesante