Natalia Gordienko își schimbă profesia!?

Cum te simți în noul rol de prezentatoare? Este prima ta experiență de acest gen?

Screen Shot 2013-07-03 at 17.14.23Într-adevăr, este prima mea încercare în rol de prezentatoare și sunt foarte entuziasmată. De mult timp îmi doream să fac televiziune, pe lângă cariera mea de cântăreață și iată că dorințele mi se împlinesc! Mulțumită MUZ TV-ului mă veți putea vedea în fiecare duminică la 21.30. Dacă n-ați fost duminică seara acasă, uitați-vă marți la 19.30 sau joi la orele 14.00.

Sunt plină de emoții, dar încerc să-mi păstrez echilibrul necesar pentru o filmare reușită. Îmi place când ajungem să filmăm, dar sunt interesante și pregătirile pentru show. Reușita este garantată de o echipa tânără, plină de energie și profesionalism.

Screen Shot 2013-07-03 at 17.05.52 Screen Shot 2013-07-03 at 17.07.44 Screen Shot 2013-07-03 at 17.17.07

Povestește-ne care au fost impresiile tale după prima zi de filmare.

Se pare că e deja o tradiție ca fiecare filmare să aibă loc în condiții extreme, de la locații, până la vremea de-afară.

În prima zi am filmat atât promo-ul, cât și prima emisiune.

Screen Shot 2013-07-03 at 16.37.08Am început filmarile promo-ului când afară erau +40 de grade Celsius și am terminat cu câteva clipe înainte să înceapă o mare furtună. Filmările s-au petrecut la o piscină din Chișinău, unde se adunaseră o mulțime de oameni, ca să se bucure de soare. Imaginați-vă mirarea lor când au văzut o echipă de filmare gata de acțiune. Am lucrat cât am putut noi de bine, deși multe persoane încercau să intre în cadrele noastre, copiii aruncau spre noi cu jucării, dar asta nu a făcut decât să sporească buna noastră dispoziție și să ne ajute să obținem acest promo!

Prima emisiune e dedicată videoclipurilor cu mașini sofisticate, dar ne-a venit o idée “genială”, credem noi, așa că am filmat emisiunea în afara orașului, într-un loc unde nu vă așteptați să mă vedeți. Atmosfera a fost neobișnuită.  M-am  simțit ca eroina unui blockbuster american, ținând cont de peisajul în care au avut loc filmările. Deși nu am avut parte de confortul unui platou de TV standard, doza de emoții pozitive și umor a fost dublată! Sper că buna dispoziție va reuși să ajungă și la telespectatorii noștri!

Ai prezentatori care îți plac din Moldova sau de peste hotare?

În general vorbesc în limba rusă și mă uit la multe emisiuni din Rusia. Deși răspunsul e probabil destul de banal, chiar îmi plac Ivan Urgant și Dmitrii Shepelev.

Vezi rolul de prezentatoare de televiziune ca o posibilă viitoare carieră pentru tine?

Da. Nu exclud posibilitatea ca televiziunea, alături de scenă, ar putea deveni o a doua mare pasiune a mea.

Una dintre ideile emisiunii este schimbarea locului de filmare pentru fiecare ediție, în funcție de temă. În ce loc n-ai filma niciodată?

Sunt mereu gata de aventură și experiențe extreme. Televiziunea este un mediu perfect pentru realizarea ideilor trăsnite. Chiar nu-mi dau seama acum în ce loc aș refuza să mă filmez. Cu echipa creativă de la MUZ TV, orice fantezie e posibilă!

Ești o persoană foarte activă. Ce alte activități te țin ocupată în acest moment?

Screen Shot 2013-07-03 at 17.08.36Pe lângă emisiunea „Top Natalii Gordienko” de la MUZ TV, lansez și o agenție care să se ocupe de evenimente speciale, care îmi va purta numele. Am intrat într-un ritm activ, am organizat deja câteva evenimente, iar pe lângă asta înregistrez câteva piese noi și petrec mult timp în turnee.

Viața mea, așa cum e ea, mă ține mereu ocupată, dar, ca să fiu sinceră… chiar mai sper că voi reuși să mă odihnesc un pic la mare, în vara asta!

Trump învinuiește Ucraina pentru războiul declanșat de Rusia

După ce Ucraina a criticat întâlnirea dintre SUA și Rusia, unde s-a discutat soarta sa, președintele american Donald Trump a lansat un val de critici la adresa lui Volodimir Zelenski, pe care l-a calificat drept un negociator slab şi „extrem de incompetent”, scrie digi24.ro.

Tensiunile au continuat să crească în legătură cu primele discuţii directe ale administraţiei sale cu Rusia pe tema încetării războiului pe care Moscova l-a declanşat în urmă cu aproape trei ani, relatează Politico.com. Comentariile lui Trump au venit pe fondul criticilor din partea aliaţilor europeni şi a multor experţi americani în informaţii, potrivit cărora Ucraina şi ţările europene care au investit în apărarea Ucrainei au fost excluse din negocierile ce au început marţi dimineaţă între oficialii americani şi ruşi în Arabia Saudită, scrie News.ro.

Afirmând că runda iniţială de discuţii a decurs „foarte bine”, Trump s-a arătat deranjat de frustrarea lui Zelenski de a fi fost exclus de la masa discuţiilor şi de decizia preşedintelui ucrainean de a nu mai merge la Riad pentru discuţii suplimentare cu delegaţia americană în această săptămână. „Astăzi am auzit, «Oh, ei bine, nu am fost invitaţi»”, a spus Trump când a fost întrebat despre criticile din partea Ucrainei, părând să îşi îndrepte tirul către Zelenski. „Ei bine, aţi fost acolo timp de trei ani. Ar fi trebuit să-i puneţi capăt – trei ani! Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Nu ar fi trebuit să începeţi niciodată (războiul -n.r). Ar fi trebuit să încheiaţi o înţelegere”, a declarat Donald Trump.

Comentariul – care ignoră faptul că Rusia a fost cea care a invadat Ucraina fără a fi provocată, în urmă cu trei ani – este cel mai dur reproş al lui Trump la adresa părţii ucrainene. Acesta a venit în timp ce Zelenski şi liderii din întreaga Europă se străduiesc să aibă un răspuns la indiciile tot mai numeroase că cel mai important aliat al Kievului din ultimii trei ani pare să fie mai interesat de normalizarea relaţiilor cu Rusia decât de asigurarea supravieţuirii Ucrainei. Trump a confirmat, de asemenea, interesul său pentru forţarea alegerilor în Ucraina ca parte a oricărei soluţii diplomatice la război.

„Avem o situaţie în care nu am avut alegeri în Ucraina, în care avem legea marţială în Ucraina, în care liderul din Ucraina – adică urăsc să o spun, dar a scăzut la 4% rata sa de aprobare – şi ţara a fost făcută praf”, a declarat Trump. În timp ce ratingul de aprobare publică al lui Zelenski a scăzut faţă de primele zile ale războiului, acesta are încă sprijinul unei majorităţi restrânse a ucrainenilor – 52%, potrivit unui sondaj de luna trecută, notează Politico. Trump a negat, de asemenea, că forţarea alegerilor în Ucraina ar fi o prioritate rusă. „Acesta nu este ceva al Rusiei”, a spus Trump.

„Este ceva ce vine din partea mea şi a multor alte ţări”, a susţinut şeful Casei Albe. Preşedintele a mai afirmat că ucrainenii, care luptă pentru supravieţuirea ţării lor, „s-au săturat” de moarte şi distrugere şi sunt dornici să vadă sfârşitul războiului.

„Oamenii vor să vadă că se întâmplă ceva”, a spus Trump. Această declaraţie, notează Politico, este contrazisă de realitatea din Ucraina, unde oficialii aleşi şi o mare parte a populaţiei au fost şocaţi de acţiunile administraţiei Trump, care par indiferente la soarta naţiunii. Printre acestea se numără nu numai discuţiile cu Moscova, ci şi propunerea SUA de a revendica jumătate din drepturile Ucrainei asupra minereurilor rare ca plată pentru ajutorul deja primit şi fără garanţii de securitate viitoare.

Accident de groază în Bolivia: 30 de morți și numeroși răniți, după ce un autocar s-a prăbușit într-o vale

Un accident rutier grav a avut loc în departamentul Potosi, unde un autocar a căzut într-o vale pe un drum de munte. Autoritățile suspectează viteza excesivă drept cauză principală, iar bilanțul indică cel puțin 30 de morți și 15 răniți, unii în stare gravă, potrivit Agerpres. Potrivit declarațiilor colonelului Victor Benavides, din cadrul poliției rutiere, șoferul „a pierdut controlul” vehiculului, ceea ce a dus la prăbușirea acestuia, scrie digi24.ro.

Cei 15 răniți au fost transportați la un spital din apropiere, unii dintre ei aflându-se în stare gravă. Canalul de televiziune Unitel, citând poliția, a confirmat numărul răniților, dar nu a precizat câți pasageri se aflau în total în autocar. Accidentul s-a produs pe un drum periculos, plin de serpentine, care face legătura între orașele Potosi și Oruro. Astfel de tragedii sunt frecvente în Bolivia, unde drumurile din Munții Anzi sunt periculoase, iar accidentele sunt cauzate de viteza excesivă, infrastructura deficitară și defecțiunile mecanice ale vehiculelor.

La sfârșitul lunii ianuarie, un alt accident de autocar, produs tot în departamentul Potosi, a dus la moartea a 19 persoane, după ce vehiculul s-a răsturnat într-o curbă. În iulie, o coliziune între un autocar și un camion, pe o rută turistică foarte circulată, a făcut 22 de morți și peste 16 răniți. Statisticile oficiale arată că, anual, aproximativ 1.400 de persoane își pierd viața în accidente rutiere în Bolivia.

Sute de locuitori din Odesa au rămas fără căldură și curent electric după un atac rusesc cu drone

Un atac masiv cu drone rusești împotriva orașului Odesa în cursul nopții de 19 februarie a rănit cel puțin patru persoane, inclusiv un copil, a raportat guvernatorul Oleg Kiper, potrivit The Kyiv Independent, citat de radiomoldova.md.

Toate victimele au fost spitalizate și sunt în stare de gravitate moderată.

O clinică pentru copii, o grădiniță, clădiri înalte și mașini au fost avariate în atac, potrivit lui Kiper.

Atacul a dus la întreruperi masive de energie electrică în oraș, 14 școli, 13 grădinițe și peste 500 de case rămânând fără electricitate și încălzire, a declarat primarul Ghenadii Trukhanov.

Guvernatorul a declarat că întreruperile de urgență ale alimentării cu energie electrică sunt în vigoare și în alte părți ale regiunii Odesa, deoarece toate serviciile relevante lucrează pentru a rezolva situația.

Odesa, un oraș-port de pe coasta ucraineană a Mării Negre, cu o populație de aproximativ 1 milion de locuitori, a fost o țintă frecventă a atacurilor rusești pe parcursul întregului război.

Vezi ce zice fostul soț al Antoniei despre relația ei cu Alex Velea
Articolul anterior
Mireasa Anului! Coafuri de mireasă pentru o nuntă de vară
Articolul următor
Close menu