O cunoscută make-up artistă de la noi a îmbrăcat, ieri, rochia de mireasă!

Încă un cuplu cunoscut în lumea mondenă de-acasă și-a oficializat relația. Cei doi au avut parte de o zi deosebită, alături de invitați, printre care prieteni, rude, colegi.

separator

Cunoscuta make-up artistă Dika Cheptine și iubitul ei, Ion Nenița, s-au căsătorit ieri. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, după care au sărbătorit evenimentul într-un local din Capitală, alăturii de nașii lor, Alicia Valcov și soțul ei, Vasile, și ceilalți invitați.

Mirii au împărtășit cu publicul lor virtual câteva imagini de la nuntă. Mireasa a purtat o rochie albă elegantă, cu umerii goi, iar buchetul a fost compus din flori albe de liliac.

,,Ieri a fost DE VIS! Totul a fost perfect și ceva mai mult. Vremea a ținut cu noi, totul a fost foarte relaxat și familial. Mulțumesc foarte mare tuturor care au fost cu noi, rudelor venite din străinătate, tuturor care au venit la biserică să ne felicite și care au fost alături până la sfârșit”, a declarat make-up bloggerița, pe pagina sa de facebook.

Casă de piatră tinerilor însurăței!  

alte Articole interesante