O fetiță de 7 luni a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Să o ajutăm împreună!

Amelia Morari, o fetiță de doar 7 luni, a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom embrional, o formă de cancer. Părinții micuței sunt mistuiți de durere, aceștia doresc să își salveze copilul însă au nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a putea efectua intervenția decisivă la o clinică din Turcia.

separator

Suma necesară este de 70.000 euro. Părinții spun că Amelia este un copil dulce, vesel, cu un zâmbet molipsitor și poaftă de joacă, însă necruțătoarea maladie îi pune în pericol viața, motiv pentru care cer ajutorul oamenilor!

,,La doar 7 luni, Amelia a fost diagnosticată cu rabdiosarcom embrional. Totul a început de la un banal “nodul”, iar în urma intervenției, analizele au arătat că situația este mult mai gravă. În urma analizelor și investigațiilor, s-a adeverit diagnosticul care a venit ca o pedeapsă peste toți noi. Nimic nu mai este la fel și cerul s-a schimbat cu pământul. Fiecare zi este o grea încercare și totodată o speranță. Noi credem și sperăm în bunul Dumnezeu, credem în bunătatea oamenilor, că ne vor ajuta, credem în minuni! Vă rog să ne ajutați, să ne fiți alături în lupta noastră pentru viața scumpei Amelia!”, este mesajul postat de către familia micuței.

Cei care doresc să o ajute pe Amelia să se vindece sunt rugați să facă donație pe caritate.md.

De asemenea, poți dona prin SMS (expediază un SMS cu conținutul „267” la: 2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL; 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL). Vezi aici și alte metode prin care poți face donație.

Viața acestui copilaș se află în mâinile noastre a tuturor! Să nu fim indiferenți!

alte Articole interesante