O tânără care seamănă izbitor cu Meghan Markle spune că rochia ei de mireasă a fost mai frumoasă ca cea a ducesei

O tânără care seamănă izbitor cu Meghan Markle spune că rochia ei de mireasă de 1.800 de dolari este mai frumoasă ca cea a Ducesei de Sussex, dar recunoaște că și soția prințului Harry a arătat uimitor în rochia Givenchy de 500.000 de dolari.

separator

Danielle Harris, de 33 de ani, seamănă foarte mult cu fosta actriță ca a devenit Ducesă de Sussex după căsătoria cu prințul Harry și povestește că este confundată cu aceasta de cel puțin patru ori pe săptămână.

“M-am trezit la 4 dimineața să mă uit la nuntă și am plâns când și-au spus jurămintele. Dar nu cred că rochia ei a fost mai frumoasă decât a mea. O prefer pe a mea, cred că arată absolut superb”, a declarat Danielle, potrivit Daily Mail. În ceea ce îl privește pe mire, sosia ducesei de Sussex spune că: ”Îl ador pe Harry, dar am noroc să-l am deja pe prințul meu Wu”. Danielle și Wu, care s-au căsătorit în ianuarie 2017 la Clayton Park în Scottsdale, Arizona.

Vorbind despre asemănarea izbitoare, Danielle a spus că s-a gândit chiar să încerce o carieră de copie profesionistă a lui Meghan Markle, pentru că este confundată atât de des cu Ducesa de Sussex. ”Dacă aș avea cinci dolari pentru fiecare persoană care m-a confundat cu ea în ultimele 12 luni, aș fi bogată”, glumește Danielle.

sursa

alte Articole interesante