Sărbătorește Maslenița împreună cu Delimano Stone Legend CopperLUX

Faceți loc în bucătărie, deoarece acum aveți posibilitatea să procurați 3 vase la doar 999 Lei.

separator

Aveți în ce găti clătite de Maslenița?

Maslenița este o sărbătoare ritualică ce marchează trecerea de la iarnă la primavară. Este una dintre cele mai vechi și vesele sărbători de origine creștină, singura recunoscută oficial de biserica ortodoxă, fiind sărbătorită înaintea începerii Postului Mare.

Astfel, Delimano s-a gândit că vei avea nevoie cu siguranță de niște vase de calitate pentru a prepara clătite și multe alte bucate delicioase. De aceea ți-a pregătit un set ce include: Tigaie pentru clătite Stone Legend CopperLUX 24 cm, cratiță  Stone Legend CopperLUX 20 cm și cratiță pentru sosuri Stone Legend CopperLUX 16 cm. Totul la doar 999 Lei, -33% REDUCERE.

Oferta este una exclusivă, dat fiind faptul că prețul inițial al setului este de 1497 Lei. Mai mult, celor ce-și doresc să-l achiziționeze dar nu dispun la moment de resurse financiare le este oferită posibilitatea de procurare în RATE, cu -20% REDUCERE,  doar 199 Lei timp de 6 luni.

Gătești în fiecare zi, achiți în fiecare lună! Gama de vase Stone Legend CopperLUX Maslenița este produsă în Spania, realizată din materiale rezistente la zgârâieturi, smalț și oțel, cu particule de piatră reală și cupru, ce asigură o foarte bună termoconducție. În octombrie 2018, tigaia pentru clătite Stone Legend CopperLUX a ajuns în Cartea Recordurilor GUINNESS. Timp de 8 ore, în 100 de tigăi s-au preparat 14.186 de clătite. În timpul stabilirii recordului nici o tigaie nu s-a defectat!

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. Grăbiți-vă să procurați minunatul set pentru a întâmpina Maslenița cu cele mai gustoase clătite!

alte Articole interesante