Smiley a lansat o piesă și un videoclip nou, despre actuala sa dragoste. Cine este ea!

Smiley a lansat ultima piesă de pe cel de-al patrulea album, pe care intenționează să îl lanseze, în format fizic şi digital, pe 18 decembrie. Piesa se numește ,,O poveste”.

separator
„«O poveste» este despre dragoste, dragostea faţă de tot ce ne înconjoară şi despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru şi din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, a spus Smiley despre noua sa piesă, potrivit adevarul.ro.

Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Lacul Păltinu, unde doi actori au pus în scenă o poveste de dragoste. Momentul cel mai dificil, salvarea din apa îngheţată a bărbatului, a făcut-o pe actriţă să vâslească de la un mal la altul într-un timp record. „Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viaţă: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvaţi. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire”, a spus Ionuţ Trandafir, regizorul videoclipului.

alte Articole interesante