14 moldoveni, grav răniți într-un accident cumplit în România

14 moldoveni au fost răniți într-un accident, în România. Asta după ce, microbuzul în care se aflau s-a tamponat cu un microbuz marfar. În total, în vehicul se aflau 17 pasageri și șoferul, toți din Republica Moldova.

separator

Totul s-a întâmplat în dimineața de 23 septembrie, în zona localității Șindrila, județul Ilfov, nu departe de București.

Informația cu privire la faptul că în accident sunt implicate persoane din RM a fost confirmat pentru Echipa 902 de către Anne-Marie CIOLCĂ, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

La faţa locului au intervenit trei ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

Presa din România scrie că cele 14 victime ale accidentului au fost transportate la mai multe spitale din București:

Din cei 8 pacienți de la Spitalul Floreasca un pacient se află în stare gravă, intubat, în comă, în Reanimare Neurochirurgie, iar un pacient va rămâne pe secția de ortopedie.

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti – Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.

Preliminar, cel care nu ar fi păstrat distanța este șoferul din RM.

alte Articole interesante