Carla’s Dreams va cânta la concertul trupei The Prodigy!

Chișinăuienii se vor distra pe cinste pe 3 iunie. Aceștia vor avea ocazia să-i asculte atât pe membrii legendarei trupe The Prodigy, cât și pe băieții de la Carla’s Dreams, care vor deschide concertul.

separator

f

Anunțul a fost făcut astăzi, de către organizatorii evenimentului. Aceștia au dat mai multe detalii tehnice. Scena va avea 45 de metri, vor fi instalate peste 300 de echipamente de lumină, iar puterea sunetului instalat pe scenă va depăși 300 de KW, o cifră fără precedent pentru țara noastră.

Trupa va aduce 20 de oameni pentru a susține acest show, iar pentru realizarea concertului vor munci în jur de 100 de oameni. Concertul va fi organizat de  4 companii din Republica Moldova, România, Ucraina și Marea Britanie.

The-Prodigy-2015

Amintim că The Prodigy a influențat generații întregi, cu peste 30 de milioane de CD-uri vândute în întreaga lume și numeroase premii muzicale câștigate.

The Prodigy este creditat ca fiind unul din pionierii genului Big Beat, care a avut o popularitate mainstream între anii 1990 și 2000. Însă de-a lungul istoriei, trupa nu a cântat doar în acest stil, ci și-au manifestat „nestatornicia” prin abordarea diverselor stiluri muzicale. Au abordat stiluri de la rave și hardcore techno până la big beat și rock electronic.

alte Articole interesante