Secretele murdare ale celebrităților, dezvăluite de menajerele lor. Află cine se spală o dată pe săptămână și cine nu poate să tragă apa la toaletă fără servitori

Pentru că sunt frumoase, bogate şi celebre, şi au profesionişti care se ocupă de imaginea lor, suntem tentaţi să credem că vedetele tind să atingă perfecţiunea. Realitatea este cu totul alta, acestea au la fel de multe „păcate” ca toţi muritorii de rând. Astfel, publicațiile din toată lumea strâng în fiecare an mărturii ale menajerelor care au lucrat în casa unor celebrităţi de primă mână din lume și ne şochează cu de stilul de viaţă al acestora.

Beyonce şi Jay-Z se poartă ca o pereche regală în casa lor

beyonce-jay-

„Au pretenţia să le fie livrate flori proaspete în fiecare zi. Pe toate mesele, se află la discreţie fructe exotice şi ciocolată fină, iar masa se serveşte în cele mai fine porţelanuri”, dezvăluie un fost angajat. Beyonce trebuie să fie asistată la fiecare pas de o întreagă echipă. „Femeia nu face nimic cu mâna ei!”.

Lindsay Lohan are un cufăr plin cu vibratoare

lindsay lohan

Se pare că Lindsay Lohan (26 de ani) n-are nevoie de bărbaţi pentru a fi satisfăcută. O menajeră de-a actriţei a dezvăluit că aceasta are în dormitor un cufăr imens, plin cu jucării sexuale. “La un moment dat, a pierdut cheia de la cufăr. Era disperată că nu mai are cu ce să se ”joace” şi m-a pus să chem un lăcătuş”, a povestit femeia.

George Clooney râgâie şi trage pârţuri

-george-clooney

Un lord în aparenţă, un neam prost în realitate. Aşa îl descrie pe George Clooney (51 de ani) una dintre menajerele lui. “O părea el gentleman la televizor, dar acasă, unde ştie că nu-l filmează nimeni, se poartă ca un porc. Râgâie şi trage pârţuri întruna, nu-l interesează că mai suntem şi noi, angajaţii, pe lângă el”, susţine femeia.

Angelina Jolie se spală doar o dată pe săptămână

angelina

Dacă e să ne luăm după spusele femeii care face curăţenie într-una din casele Angelinei Jolie, pe cât e de frumoasă, pe atât e de îngălată actriţa de 37 de ani. Iată ce a declarat femeia: “Uneori, poartă aceleaşi haine mai multe zile la rând, face baie sau duş doar o dată pe săptămână şi nu se spală pe dinţi decât înainte de culcare. În plus, bea şi fumează mult, iar nenorocirea e că aruncă scrumul pe jos”.

Britney lasă resturi de mâncare prin casă

Britney

Nesimţirea lui Britney Spears a scos-o din minţi pe una dintre angajatele ai, care spune că trebuie să cureţe tot timpul după cântăreaţa de 31 de ani. “Niciodată nu adună după ea. Ajunge acasă, se dezbracă pe unde apucă şi acolo lasă hainele. La fel face cu mâncarea. Comandă hamburgeri şi alte porcării de la fastfood, iar resturile şi ambalajele unsuroase le aruncă pe sub pat”.

Madonna, Mariah Carey și Lady Gaga îşi tratează angajaţii ca pe sclavi

TOKYO, JAPAN - FEBRUARY 15:  Madonna attends the promotional event for "MDNA SKIN" on February 15, 2016 in Tokyo, Japan.  (Photo by Jun Sato/WireImage)

Madonna e detestată de angajaţii ei, care susţin că sunt exploataţi ca nişte sclavi şi sunt plătiţi foarte prost. “Rareori doarme bine noaptea, de cele mai multe ori are insomnii şi ne cheamă din oră-n oră pentru câte ceva. Ba vrea apă, ba vrea suc, ba altceva. Oricum, nu face nimic singură”, a declarat una dintre menajerele divei de 54 de ani. De asemenea, vedeta e obsedată de dieta macrobiotică și-i obliga pe toți ai casei, dar și pe angajați să țină dietă strictă. Pe lângă toate, are obișnuința să trezească la miez de noapte pe oricare dintre angajați ca să-i spele wc-ul sau să-i tragă apa.

mariya

De curând, două foste angajate ale lui Mariah Carey, asistenta personală și bona copiilor, au amenințat că o dau în judecată pe artistă după ce le-ar fi cauzat sechele emoționale grave. În primul rând, angajatele s-au plâns de lipsa ore­lor libere, dat fiind că artista pretindea despotic ca ele să fie mereu la dispoziția ei și a gemenilor. În al doilea rând, ar fi vorba de tonul ei mereu ridicat și de ati­tudinea arogantă pe care o avea mereu față de ele, mai ales atunci când consu­ma alcool sau sirop de tuse pe bază de codeină, substanță de care ar fi depen­dentă. În plus, Mariah își copleșea angajații cu pretenții ridicole, de la băile în înghețată cu trufe, până la faptul că tot personalul trebuia să poarte haine negre, tocmai pentru ca ea să iasă în evidență.

lady-gaga

Și Lady Gaga  își tratează angajații ca pe niște sclavi! Cel puțin asta susține fosta asistentă personală a cântăreței, Jennifer O’Neill. Acesta susține că, pe parcursul celor 13 luni în care a lucrat pentru Lady Gaga, a fost prost plătită, a făcut ore suplimentare și a fost tratată precum o sclavă.

„Trebuia să-i dau prompt prosopul când ieşea de la duş şi să fiul „ceasul” ei, ca să ajungă la timp la evenimente”, a declarat, nemulțumită, Jennifer O’Neill, precizând că nu avea niciodată pauză de masă și trebuia să-i stea la dispoziție cântăreței „de când se trezea şi până în miez de noapte”.

Monica Gabor se purta execrabil cu angajații săi

monica

Monica Gabor fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, se purta cu angajatii ca o scorpie. O angajata a afaceristului Irinel Columbeanu, care a fost menajera Monicai, a dezvaluit  în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, că fosta divă de la Izvorani se purta execrabil cu toți angajații.

”Monica mă teroriza cu mesaje și noaptea, iar jignirile erau la ordinea zilei, ne făcea jegoși, analfabeți, probabil confunda sărăcia cu prostia.  Niciodată nu se ocupa de Irina, ne punea pe noi să o schimbăm, să o spălăm, ea nu schimba scutece.”

Cântăreața Ani Lorak nu angajează menajere tinere

ani lorak

Pentru ca soțul ei, Murat, să nu se uite la alte femei, Ani Lorak refuză să angajeze în calitate de babysitter femei tinere. Alegerea cântăreței a fost influențată de situația cu Arnold Schwarzenegger (actorul a avut o idilă cu una dintre menajerele copiii lui).

Surse: www.libertatea.romarketium.ru, www.opiniatimisoarei.ro

alte Articole interesante