Mesajul emoționant transmis de Antonia către tatăl ei, care nu a apărut niciodată în public. Interpreta a publicat prima imagine cu acesta

Antonia, iubită pentru vocea ei, dar și pentru felul în care știe să se facă plăcută de public, și-a surprins fanii cu o fotografie de pe vremea când era mică. În imagine apare și tatăl ei. Este practic prima fotografie publică în care apare tatăl cântăreței.

separator

Cu ocazia zilei de naștere a tatălui Antoniei, artista a postat pe o rețea socială o fotografie cu acesta însoțită de un mesaj emoționant.
2

„La mulţi ani, tată! Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! Te iubesc!”, a scris cântăreața pe Instagram.

1

Deși părinții ei au divorțat de ani buni, Antonia nu și-a uitat tatăl.

Pe Denise Iacobescu, mama Antoniei, o cunoaște multă lume, în special, pentru că artista postează fotografii cu aceasta pe pagina ei de socializare, iar presa mondena a publicat cu mai multe ocazii articole și fotografii cu cea care i-a dat viață.

mama

Puțini știu însă cum arată tatăl interpretei, Mihai Iacobescu, care i-a devenit tată prin căsnicia cu Denise Iacobescu. Asta deoarece, tatăl biologic al Antoniei este… de negăsi, el s-a despărțit de mama Antoniei după ce aceasta a rămas însărcinată. Când Antonia avea doar cinci luni, mama ei s-a căsătorit cu Mihai, care i-a și devenit tată.

Doar că mama Antonie s-a despărțit și de Mihai Iacobescu, acesta recăsătorindu-se apoi. A revenit în România, după câțiva ani petrecuți în America, alături de Antonia. Conform Librtatea.ro, Mihai Iacobescu a întâlnit atunci altă femeie, a început o nouă idilă, iar relația cu fiica lui a degenerat. Se pare ca cei doi s-au certat la un moment dat, iar Antonia a locuit la o prietenă, după care l-a cunoscut pe Vincezo Castellano, cel care avea să îi devină soț.

2

Mihai Iacobescu, alaturi de fiica Antoniei, Maya

Mulți ani după aceste momente, Mihai Iacobescu și Antonia au încercat să uite de acest epizod din viața lor.

“Certificatul de naștere vorbește. Eu sunt tatăl ei, nu știu de ce apar acum astfel de atacuri, care nu au legătura cu procesul ei. Am îintrebat-o pe Antonia despre acest lucru, ca își caută tatăl, nu am idee ce prostii a făcut… Nu mi-a dat nici un răspuns. Nu eu am dat-o afară din casă, Antonia a vrut să stea cu Denise când aceasta s-a întors din America. Eu și mama Antoniei am divorțat în SUA, în 2005, apoi m-am întors în țară, împreună cu fiica mea (n.r.- Antonia), pentru că o cunoscusem pe actuala mea soție”, a povestit Mihai Iacobescu pentru Libertatea, în 2016.

1

alte Articole interesante

Alte Articole interesante