Un bebeluş de 7 luni a fost salvat în ultima clipă. Micuțul era să se sufoce cu o pană de gâscă

Clipe de coşmar pentru o familie a cărei fetiță de șapte luni a aspirat o pană de gâscă şi s-a sufocat, iar medicii nu au avut posibilitatea de a interveni și a o salva din prima clipă, din cauza lipsei în spital a unui fibrobronhoscop.

separator

Necazul familiei din localitatea Cătămărăşti, județul Botoșani, a început în seara zilei de vineri, când micuţa dădea semne că se sufocă.

Alertaţi, părinţii au început să verifice ce se întâmplase şi au observat că fetiţa se înecase cu o pană de gâscă. Speriaţi, părinţii au sunat imediat la 112 şi au ajuns cu fetiţa la Centrul de Primiri Urgenţe, unde medicii au încercat cu disperare să îi scoată pana blocată în gât. Din cauza lipsei unui fibrobronhoscop, aparat care ar fi permis unui medic specialist să scoată cu uşurinţă bucata care îi obtura micuţei căile aeriene, medicii au fost nevoiţi să o trimită pe aceasta la Iaşi, într-o stare aproape sufocată.

Din fericire, copilul a ajuns în timp util la Iaşi, unde medicii specialişti au reuşit să o salveze, scrie stirileprotv.ro.

alte Articole interesante