Reacția stilistei Iulia Albu referitor la mama lui Meghan, care a purtat piercing în nas la nunta fiicei sale

Sâmbăta trecută, Prințul Harry s-a căsătorit cu fosta actriță americană Meghan Markle, nunta fiind cel mai așteptat și comentat eveniment al anului. Stilista Iulia Albu a spus ce crede despre ținutele invitaților.

separator

Iulia Albu a mărturisit că mama lui Meghan a făcut o gafă de proporții, deoarece a ales să poarte un piercing într-o situatie atât de formală. „Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranţă, un loc de cinste l-ar avea piercingul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol şi nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict,” a scris Iulia Albu.

De asemenea, vedeta a criticat-o pe Regina Elisabeta a II-a: „Să ne întoarcem puţin la nunta regală şi mai ales la apariţia Reginei care, din punctul meu de vedere, a fost extrem de ternă şi de previzibilă. Iarăşi verde şi o rochie extrem de urâtă, mult mai potrivită pentru zi. În asemenea situaţii chiar nu contează cât de nobil eşti, atâta timp cât nu ai un stilist pe măsură. Nu vă închipuiţi că Regina ar trebui să apară cu o farfurie zburătoare pe cap sau îmbrăcată în 5 cămăşi, însă consider că lucrurile ar fi putut sta mult mai bine decât s-a întâmplat”.

Iulia Albu a apreciat ținuta soției actorului George Clooney.

„Urmează multe, multe, apariţii de-a dreptul înfiorătoare şi o rază de soare personificată de Amal Clooney care a avut, cu siguranţă, cea mai bună ţinută şi la propriu şi la figurat. Rochia sa galbenă şi pălăria în aceeaşi nuanţă au pus în valoare, excelent, fizionomia ei exotică, iar respectarea protocolului este completă, întrucât doamna Clooney a avut grijă să-şi acopere umerii, chiar dacă şi-a dezvelit braţele. Această regulă de a avea umerii acoperiţi este una de neîncălcat la nunţile regale şi evenimentele de acelaşi calibru, în general,” a mai spus Iulia Albu.

sursa

alte Articole interesante