Andra a povestit despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță

Deși sunt unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz-ul românesc, tensiunile şi momentele în care ajung să nu fie de acord în unele privinţe își spun cuvântul. Interpreta și prezentatorul TV au discutat despre mariajul lor cu sinceritate, povestind telespectatorilor cum au reușit să evite divorțul în momentele critice.

separator

„Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri. El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi. Mă faci să plâng…”, au spus cei doi.

„Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”, a mai declarat Andra, izbucnind în lacrimi.
„Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare. Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează”, a spus Măruță.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în anul 2005, iar în 2008 au jucat nunta. Cei doi au împreună doi copii, David şi Eva-Maria.

Sursa

alte Articole interesante