Vine vara şi te pregăteşti de vacanţă? Astrologul Lucia Palii îţi spune care sunt zilele favorabile pentru călătorii

Dacă nu ţi-ai planificat încă vacanţa şi călătoriile pentru acestă vară, e timpul să-ţi notezi în calendar care sunt zilele favorabile pentru a face o escapadă oriunde în afara ţării. Astrologul Lucia Palii a dezvăluit pe pagina sa de facebook care sunt zilele norocoase şi care e perioada mai complicată a verii, când trebuie să fii precaut din toate punctele de vedere.

separator

lucia paliiok.jpg

„Bine v-am găsit dragi prieteni ai astrologiei!
Începe vara, timpul călătoriilor, de asta e important să ştim când sunt zile favorabile şi când nu prea. Unele zile sunt complicate pentru călătorii, profesii riscante, sănatate, intervenţii chirurgicale, hotărîri esenţiale, tranzacţii de bani şi avere. Le voi enumera la început de text pentru a fi uşor de găsit.
În iunie: 1,2, 3 pînă la amiază, 8 seara, 9,10, 13, 17, 19, 23, 25, 29.
În iulie: 1, 2 pînă la amiază, 7,8,9, 10, 13 şi 14 sunt doar cu erori în bani şi dezinformare, 16, 17, 22, 23 pînă la amiază, 27 pînă la amiază, 28 după amiază, 31.
Contraindicaţie pentru operaţii, cu risc de hemoragii, sunt în iunie pe 3,4, 11, 18, 19, 25. În iulie 1, 9, 16,17, 23, 30,31. Celelalte zile din aceste luni sunt bune. Începe vara cu o stabilitate relativă pentru 3 săptaămâni”, a scris Lucia Palii pe pagina sa de facebook.

ATENŢIE DUPĂ 18 IUNIE LUCRURILE SE COPMLICĂ PENTRU RAC, CAPRICORN, BALANŢĂ ŞI GEMENI

„Lucrurile şe complică odată cu intrarea lui Marte în Rac mai mult după data de 18 iunie, începe o configuratie complicată Careul în T între Jupiter-Marte-Pluton. Este valabil în toată lumea, în orice tară, organizaţie. Personal sunt afectate mai mult semnele Rac, Capricorn, Balanţa, Gemenii şi cei care au concentraţii planetare în aceste semne.
La ce probleme să ne aşteptăm…
Jupiter este responsabil de sistemul bancar, comerţul internaţional, a transportul pe distanţe lungi, dar şi a instanţelor de judecată, sistemul de justiţie, anchete naţionale.
Plutonul ne dă modificari şi regenerare, activităţi care se desfăşoară departe de ochii lumii, de demnitari, de personae cu influenţă, în sisteme ierarhice, corporatii instituţii de stat, militare.
Marte –demonstraţiile de stradă, folosirea armelor, conflictele armate, acte de terorism, dar şi focul, incendii de proporţii. maşinării, mecanisme, transport… Când vorbim despre Marte vorbim despre ostilitate, forță, amenințare, afișarea puterii sau a altor forme de agresiune. Răspunsurile primare instinctive la frică sunt: lupta, elanul, avântul sau teama, conservarea.
Careul în T iar este în semne cardinale, vom avea cotituri vizibile.
Indica: actiune, energie, dinamism, risc, pasiune, initiativa, competiţia.
In ultima decadă a lui iulie Soarele din Rac se alipeşte de Marte, şi intră în horă şi el, – indică că se include egoul personaliţatilor, nativii se bazează prea mult pe ei înşişi, în orice formă de exprimare, uitând să se mai relaxeze, distanţeze de probleme.
Este o repetare la tot ce am mai avut ultimii 5 ani, dar mult mai scurtă. Să nu uităm ca pericolul este mai accentuat în zilele negative enumerate mai sus. Va îndemn să identificați persoanele agresive pînă atunci și să vă distanțati pentru perioada de exces.
Combinaţia se distriuge odată cu păşirea Soarelui în zodia Leu. Apoi intrăm în perioada de odihnă binemeritată”, a mai adăugat Lucia Palii.

alte Articole interesante