De ce Dmitrii Malicov nu-și schimbă coafura

Artistul rus de 40 de ani nu și-a schimbat coafura deja de mai mult de 10 ani. Iar zilele acestea artistul a recunoscut unui post de televiziune rus de ce.

separator
1436817116

După spusele lui, Dmitrii este un om conservator și nu obișnuiește să-și facă experimente cu podoaba capilară:«Sunt un conservator pentru că am terminat conservatorul»

Plus la toate artistul nu vrea să se schimbe pentru că fanele îl iubesc anume pentru stilul său individual.

Primul primar musulman al Londrei a câștigat al treilea mandat

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obține un al treilea mandat, a anunțat media britanică după numărarea tuturor voturilor.

Primul primar musulman al Londrei a câștigat al treilea mandatFoto: știrileprotv.ro

Khan – în vârstă de 53 de ani, fiul unor imigranți pakistanezi și primul primar musulman al Londrei – a obținut 1.088.000 de voturi, față de 813.000 candidata conservatoare Susana Hall, transmite știrileprotv.ro.

Sadiq Khan conduce capitala britanică din 2016, succedându-i lui Boris Johnson, care a avut două mandate succesive de primar înainte de a deveni prim-ministru.

Peste 2.000 de consilii locale alese la scrutinul de joi

Alte victorii ale laburiștilor erau așteptate după alegerile locale de joi, un semnal înaintea alegerilor naționale din acest an, care, potrivit sondajelor, l-ar putea aduce la putere pe liderul laburist Keir Starmer și ar putea pune capăt celor 14 ani de guvern conservator.

Alegătorii au votat joi pentru mai bine de 2.000 de mandate ale consiliilor locale din Anglia și pentru câteva fotolii importante de primari, inclusiv în capitala Londra.

Una dintre bombele lansare de ruși, care zbura către regiunea Harkov din Ucraina, a căzut lângă Belgorod, rănind cinci cetățeni din Rusia

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost rănițiImagine simbol

Viaceslav Gladkov a declarat că 30 de case și 10 mașini au fost avariate, fără a preciza sursa exploziei, transmite stirileprotv.ro.

Răniții au fost duși la spital cu răni de schije inclusiv la cap și față, a spus el.

El a spus că a fost „miraculos” că nimeni nu a murit în incident.

Belgorod este situat în apropierea graniței cu Ucraina, vizavi de orașul Harkov din nord-estul Ucrainei.

Mai multe canale de Telegram citate de publicația Nexta susțin că una dintre bombele lansare de ruși, care zbura către regiunea Harkov din Ucraina, a căzut lângă Belgorod.

Rușii au bombardat orașul Harkov chiar în noaptea de Paște

Aflată de trei ani în război, Ucraina a primit din nou vestea Învierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu câteva ore înaintea începerii slujbelor în bisericile din toată țara, orașul Harkov a fost atacat de trei ori.

Aproape de miezul nopții au răsunat sirenele în jumătatea estică a Ucrainei, întrucât era risc de bombardamente cu rachete balistice din partea rușilor, transmite digi24.ro.

Principala slujbă de Înviere a avut loc la Kiev, la Catedrala Sfântul Mihail cu Domuri de Aur. A fost oficiată de Mitropolitul Epifanie, șeful Bisericii Ortodoxe Ucrainene independente – cea care s-a desprins de biserica Rusiei. Din motive de securitate, președintele Vladimir Zelenski și soția sa nu au participat la slujbă. 

A fost prezent fostul președinte, Petro Poroșenko. Autoritățile i-au îndemnat pe oameni să urmărească ceremonia religioasă de acasă, la televizor, din cauza riscului unor atacuri aeriene. 

În jurul orei 1 dimineața, ora locală, autoritățile locale au anunțat că au fost semnalate mai multe explozii în oraș. Resturile de la doborârea dronelor în districtul Osnovianskyi al orașului ar fi incendiat trei case din zonă. Suspilne Harkov a raportat ulterior că un bărbat de 60 de ani a fost rănit în atac.

În urma exploziilor, au fost distruse garaje, case și companii de utilități. Rusia a intensificat recent atacurile împotriva Harkovului, folosind rachete, bombe glisante și drone pentru a distruge infrastructura energetică și a ucide civili. La sfârșitul lunii martie, Rusia a distrus toate stațiile electrice din Harkov, lăsând al doilea oraș ca mărime al Ucrainei fără o sursă stabilă de energie.

Ce spun vedetele despre sânii lor!
Articolul anterior
Vera Brejneva într-o rochie de mireasă sirenă!
Articolul următor