StarNet invită la Târgul Olarilor

Duminică,19 iulie, StarNet te invită la cea de-a cincea ediție a Târgului Internațional de olărit ”La Vatra Olarului Vasile Goncear”, desfășurat în mod tradițional la Hoginești, raionul Călărași. De la ora 8:00 și până seara vei întâlni peste 60 de maeștri ai ceramicii și olăritului din toată lumea și vei admira lucrările lor remarcabile.

gonciari banner

Veți avea prilejul să contraziceți zicala populară: ”Nu-ți băga nasul unde nu-ți fierbe oala”. Pentru că la Hoginești se va găsi câte o oală pentru fiecare vizitator.

Mai precis, într-o atmosferă binevoitoare, cu mâncare tradițională și muzică veselă vei avea ocazia să asiști și chiar să participi la procesul de creare a produselor de artizanat. Târgul olarilor va avea în program ateliere interactive de olărit, master-class-uri, un iarmaroc grandios al meșterilor olari, demonstrații la roata olarului și o tombolă cu premii handmade exclusive, create de Vasile Goncear, meșterul-gazdă a festivalului.

Compania StarNet va instala corturi cu ateliere de olărit, unde sub îndrumarea unui maestru, copiii vor avea ocazia să modeleze cănuțe, farfurii, steluțe, obiecte cu diverse inscripții personalizate, pe care le vor putea lua cu ei acasă în calitate de amintire a acestei zile frumoase.

”Olăritul este o activitate practicată din timpuri străvechi care ar trebui menținută și dezvoltată în Republica Moldova. StarNet este partener al evenimentului al treilea an consecutiv, contribuie  și sprijină mereu promovarea  culturii și tradițiilor naționale. Ne mândrim cu faptul că suntem parteneri ai unui eveniment atât de frumos și sperăm ca în viitor să organizăm cât mai multe activități de acest gen”, a declarat Alexandru Machedon, Președinte Concern StarNet.

 

Intrarea la festival este GRATUITĂ. Vă așteptăm cu drag!

 

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Video. Un medic a cerut mită de la un pacient, ameninţând cu amânarea operaţiei
Articolul anterior
Are doar 8 ani dar joacă deja alături actori renumiți
Articolul următor