Şura: despre lupta cu alcoolismul, drogurile şi cancerul

Unul dintre cei mai recunoscuți interpreți ai anilor 90, care altădată nu avea cum să iasă în stradă, la cât de vânat era de fani, în prezent duce o viață foarte liniştită, mulțumindu-i Lui Dumnezeu că i-a mai dat o şansă la viață.

separator
hytf

Acesta povesteşte că erau ani în care nu putea sta în casă decât cu jaluzelele închise. Fanii se urcau în copaci ca să-i facă poze. În prezent viața lui nu se deosebeşte cu mult decât cea a foştilor fani. „Viața m-a învățat multe. Acum pun preț pe lucruri simple, care mă încarcă sufleteşte.

Aşa am devenit după ce am învins cancerul. Ce este cancerul? Este o încercare pe care trebuie să o depăşeşti singur. Nimeni nu te poate ajuta. Ba nu, te poate ajuta dragostea. Când eram bolnav m-am îndrăgostit de o tînără de 22 de ani. Mă vizita în fiecare zi cu punga de fructe subsoară. Ea m-a făcut să vreau să trăiesc.

După ce m-am însănătoşit, fata mi-a dat o veste şocantă. Mi-a povestit că a fost plătită ca să mă ajute. I s-a făcut un cadou generos în schimb-o maşină. Cu asta s-a terminat relația noastră. Acum sunt singur. Periodic mai apare în viața mea câte o femeie. Recunosc, am un caracter dificil. Dar rămân în relații prieteneşti cu fostele iubite. În prezent nu mai fac abuz de nimic. Nu mă ating, categoric, de alcool şi droguri. Maj mult sunt pe acasă. La 40 de ani deja îmi displac petrecerile zgomotoase.”

jyt

O minge de foc a pus pe jar locuitorii din Anglia. Bănuielile savanților

Oamenii care locuiesc în anumite părți din Staffordshire (Anglia) au fost rugați să aibă grijă de „roci întunecate și strălucitoare care ies în evidență”, după ce s-a suspectat că un meteorit a aterizat în zonă. Echipe de cercetători de la universități au făcut căutări.

O minge de foc a pus pe jar locuitorii din Anglia. Bănuielile savanțilorFoto: UKFAll

Potrivit BBC, locuitorii au observat pe 6 mai 2024, „o minge de foc strălucitoare”, care ar putea fi un meteorit. Echipe de cercetători de la mai multe universități au căutat pe câmpurile din jurul podului Blythe și Uttoxeter, dar încă nu au făcut o descoperire, transmite adevarul.ro.

UK Fireball Alliance (UKFAll) estimează că 500 g (1,1 lbs) de meteorit au aterizat la sud-est de Stoke-on-Trent și ar avea o lățime de aproximativ 5-10 cm, de culoare neagră sau maro și ar putea avea o suprafață exterioară sticloasă.

Un purtător de cuvânt al UKFAll a spus că localnicii nu ar trebui să atingă stânca cu mâinile goale pentru a evita contaminarea. Ar trebui învelit într-o folie de aluminiu sau într-o pungă curată și uscată.

„Meteoriții sunt roci care ajung în mod natural pe Pământ din spațiu și pot fi studiate pentru a înțelege cum s-au format planetele și Sistemul Solar. Camerele noastre au urmărit mingea de foc, când una dintre aceste roci a intrat în atmosferă la ora 4 dimineața luni trecută. Estimăm că poate 500 g de meteorit a aterizat lângă Stoke-on-Trent. Dacă vă aflați în zona locală și ați găsit stânci cu aspect întunecat în ultima săptămână, vrem să ne auzim!”, a transmis dr. Luke Daly de la UKFAll. 

Oricine bănuiește că a găsit meteoritul este rugat să contacteze UKFAll sau Muzeul de Istorie Naturală.

„Meteoritul nu este fierbinte și este sigur de manevrat, deși, dacă este posibil, vă rugăm să nu-l ridicați cu mâinile goale, deoarece asta va contamina roca. Este probabil o culoare neagră sau maro lucioasă sau poate avea o suprafață exterioară sticloasă și poate fi într-un loc unde nu se găsesc de obicei pietre, cum ar fi pe o peluză sau pe o potecă. Nu dorim ca cineva să-și asume riscuri în căutarea ei sau să intre în zone în care nu ar trebui. Dar dacă găsiți ceva în afara locului, cu siguranță vom fi interesați să verificăm”, a mai spus dr. Ashley King, de la UKFAll.

Un sat din Anglia, terorizat de găini sălbatice

Locuitorii din Snettisham, Norfolk, o localitate din nord-estul Angliei, spun că păsările le distrug grădinile, în timp ce mâncarea lăsată pentru ele atrage șobolani. În plus, din cauza gălăgiei pe care găinile sălbăticite o fac, oamenii stau treji nopțile.

Un sat din Anglia, terorizat de găini sălbatice. Ce spun locuitoriiImagine simbol

Oamenii spun că viața lor este transformată în „iad” de păsările care trăiesc într-o pădure din apropiere. Nu este clar cine deține pământul pe care trăiesc acestea, dar sătenii cred că numărul lor a crescut recent, transmite libertatea.ro.

De asemenea, se plâng de faptul că tot mai mulți oameni călătoresc în satul lor pentru a vedea păsările și le lasă mâncare, ceea ce atrage șobolani. Sătenii au ridicat problema consiliului lor parohial, care amenință acum că va îndepărta de tot păsările din pădure.

Rod Mackenzie, un consilier parohial, a spus: „Sunt o pacoste. Dacă vin în grădina ta, dezgroapă totul. Nu este doar hrana pentru pui, este fiecare bucată de hârtie pe care o pot găsi și care aduce șobolani. Ce a lăsat cineva săptămâna trecută? Un kilogram de creveți roz. Șobolanii sunt destul de mari pe aici și se reproduc ca naiba”.

Ben King, în vârstă de 48 de ani, care locuiește pe aleea unde cuibăresc păsările, a spus că a trebuit să poarte dopuri pentru urechi, pentru a dormi noaptea, din cauza cântatului lor constant. 

„Sunt scăpate de sub control acum, nu sunt doar una sau două, dacă ar veni cineva și le-ar muta, i-aș cumpăra o bere mare”. Cu toate acestea, alții susțin cârdul de păsări, spunând că sporește farmecul rural al satului. 

Graeme McQuade, 43 de ani: „Nu am nicio problemă cu găinile. Înainte să ne mutăm aici, nu știam că păsările se trezesc la 4 dimineața, dar dă caracter locului”.

Găinile sălbatice provin din pui domestici care s-au întors în sălbăticie. Ca și păsările roșii de junglă, găinile sălbăticite se adăpostesc în tufișuri, pentru a evita prădătorii, noaptea. Găinile sălbăticite formează de obicei grupuri sociale compuse dintr-un cocoș dominant, mai multe găini și cocoși subordonați.

Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută pentru prima dată în public, la două luni după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Din martie, Prințesa de Wales s-a ținut departe de ochii publicului, până acum.

Kate Middleton a anunțat în luna martie că medicii au descoperit, în urma operației din ianuarie, că au existat urme de cancer în organismul ei. Acum, Prințesa de Wales urmează un tratament preventiv cu chimioterapie, iar în ultima perioadă soția Prințului William a rămas departe de ochii publicului. Aceasta a a ales să se concentreze asupra sănătății sale, dar și a celor trei copii pe care îi are.

Prințesa Catherine a fost văzută recent împreună cu familia ei, dar și singură făcând diferite comisioane, au declarat surse pentru People.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru regal prin scrisori și cadouri.

Deși Prințesa Kate a fost „ținută pe deplin la curent” cu privire la progresul proiectului, cel mai recent anunț nu este un semn al revenirii la muncă. Nu se așteaptă ca ea să se întoarcă la muncă până când echipa ei medicală nu îi oferă permisiunea.

Ministerul apărării a anunțat apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour

Ministerul Apărării din Marea Britanie a publicat recent informații cu privire la Trooping the Colour, o paradă organizată anual pentru ziua de naștere a regelui. Anul acesta, parada va avea loc pe 15 iunie, iar repetițiile se vor desfășura pe 1 și 8 iunie.

În comunicatul emis de Minister s-a anunțat că Prințesa de Wales va trece în revistă trupele pe data de 8 iunie.

Imediat după apariția acestei informații, Palatul Kensington a anunțat că Ministerul Apărării nu se poate pronunța în numele lui Kate Middleton.

„Palatul Kensington nu a fost consultat cu privire la acest anunț, iar participarea lui Kate va fi confirmată doar de palat”, au transmis reprezentanții palatului.

sursa

5 cele mai eficiente exerciții pentru fese bombate!
Articolul anterior
El este noul „burlac” în renumitul show la THT
Articolul următor