Ionel Istrati n-a găsit fete frumoase acasă! Le-a împrumutat din Rusia

Potrivit lui Ionel, ”Быть с тобой” este continuarea melodiei ”Eu numai, numai”. Doar că, dacă în acel videoclip apăreau doar fete slabe și sexy, acum interpretul a ales și un model cu forme apetisante.

separator

https://www.youtube.com/watch?v=OPmvIrREMGA

”Быть с тобой”este unul dintre cele mai scumpe videoclipuri lansate de interpret până acum. Acesta a fost nevoit să construiască platouri în stil rustic pentru filmări.

Pentru acest videoclip, Ionel Istrati a colaborat cu dansatorii Innei și cu echipa de producție a fraților Spoiala BrotherS.

Mândrie pentru țara noastră! O moldoveancă joacă într-o nouă producție internațională

Cătălina Cazacu este o tânără actriță din Republica Moldova care și-a făcut studiile în actorie la East 15 Acting School.

Tânăra moldoveancă a obținut un nou rol într-o nouă producție internațională.

„Sunt cu adevărat recunoscătoare realizând că acesta este al treilea proiect internațional al meu, o altă experiență în care joc în fața unei camere, învăț să fiu cineva „nou” într-un mod natural, neforțat și lucrez alături de oameni uimitori”, a menționat Cătălina Cazacu, pe Facebook.

De asemenea, în toamna anului trecut, Cătălina Cazacu a apărut într-un episod din serialul Casualty, produs de BBC One.

Actrița Cătălina Cazacu s-a filmat într-o nouă producție internațională

gallery images

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit ieri, 3 mai, cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove. Discuția a avut loc în contextul Sfintelor Sărbători de Paști și s-a referit la bucuria Învierii și reunirea familiilor în această perioadă, dar și la importanța unității, a bunei înțelegeri și a grijii față de aproapele nostru.

Șefa statului l-a îndemnat pe Înaltpreasfinţia Sa să contribuie la menținerea Păcii din țara noastră și din toată lumea. Creştinismul este o religie a Păcii, a Toleranţei şi a Iubirii aproapelui.

Concursul All About Photo Awards: O fotografie realizată în UTA Găgăuzia a devenit una dintre cele 50 câștigătoare ale competiției din întreaga lume

Maria Bratan, o fotografă din Ceadîr-Lunga, pentru al doilea an consecutiv a fost una dintre participantele concursului All About Photo Awards – The Mind’s Eye.

În acest an, ca și în precedentul, imaginea ei realizată în UTA Găgăuzia a devenit una dintre cele 50 de câștigătoare ale competiției din întreaga lume, transmite diez.md.

Fotografia este intitulată „Fetele din Găgăuzia” și urmează să fie publicată într-o revistă americană.

„Este incredibil de plăcut și motivant să cunoști că munca ta este apreciată de profesioniști. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie”, spune Maria Bratan.

Reamintim că, în 2023, fotografa Maria Bratan a devenit una dintre câștigătoarele concursului internațional All About Photo Award – The Mind’s Eye. Asta a fost prima ei participare în cadrul acestei competiții internaționale.

Olga Busuioc a primit un cadou sexy de la Moșu’!
Articolul anterior
Cum arată acum fetele care au slăbit 100 kg în Serviciul de Slăbit Sănătos
Articolul următor