Fanii Kseniei Borodina i-au văzut copilul!

Recent, în familia Omarov a avut loc o sărbătoare în cadrul căreia, după tradiție, se adună toți membrii. A fost prezent și fratele lui Kurban Omarov, care a postat câteva poze pe un site de socializare.

separator

xenia

În una din fotografii apare și un copilaș. Având în vedere vârsta micuței, internauții au intuit că e vorba despre Thea, fiica Kseniei.

Nu ne rămâne decât să așteptăm până când Borodina va plasa o poză cu fiica ei mai mică.

xenia 1

Patru viori de valoare culturală, tăinuite la vamă. Motivul pentru care acestea au fost ridicate

Patru viori tăinuite în scopul transportării ilicite au fost depistate la vama Leușeni. Instrumentele muzicale se aflau într-un autoturism de model „Ford Tourneo”, ce se deplasa din România spre Republica Moldova, condus de un conațional în vârstă 34 ani.

Foto: https://t.me/ServiciulVamalRM

„În cadrul controlului vamal, șoferul a comunicat că nu transportă bunuri necesare a fi declarate.

În rezultatul controlului, în compartimentul marfar, cât și în habitaclul autoturismulu,i au fost depistate 4 viori presupuse a fi cu valoare culturală și 13 huse, nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă”, comunică Serviciul Vamal.

În această ordine de idei, responsabilii reamintesc că instrumentele muzicale fac parte din categoria bunurilor ce pot fi introduse/scoase în/din Republica Moldova doar cu condiția ca acestea să nu fie destinate activității comerciale. O altă condiție obligatorie este ca bunurile să fie declarate Serviciului Vamal în momentul trecerii frontierei de stat. 

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operația de urgenţă. Actorul ar putea fi transferat la Viena

Apar noi informații despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

Florin Piersic a fos operat de urgență, în cursul zilei de 29 aprilie, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol, la Cluj. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost operat la genunchi, iar intervenția a decurs bine. Cu toate acestea, Florin Piersic este în continuare internat în spital. Potrivit foaiatransilvana.ro, pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Ar putea fi transferat la Viena pentru a-i fi înlăturat stimulatorul cardiac

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins. Potrivit unor surse medicale, maestrul urmează să fie transferat la Viena unde medicii îi vor scoate stimulatorul cardiac pe care îl are montat în prezent.

”Este vorba despre extragerea unui corp străin, aici vorbim de stimulatorul cardiac cu cele două antene, pe care există vegetație bacteriană. Acest stimulator trebuie scos, doar că manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență. Dar, atenție, și acolo cazul trebuie preluat de un medic foarte priceput. Cel mai probabil, dr. Roșianu poate recomanda un astfel de medic”, a declarat un medic de la Instititul Inimii din Cluj Napoca pentru foaiatransilvana.ro.

sursa

Moment senzațional, plin de emoții! Sute de oameni, reuniți într-o horă românească, în Italia

Moment splendid în Bologna, Italia, atunci când sute de oameni din diverse țări s-au unit într-o horă românească. Pe fundalul melodiei emblematice „Ciuleandra”, interpretată de Maria Tănase și inspirată din romanul omonim al lui Liviu Rebreanu, italienii și turiștii din întreaga lume s-au unit într-o horă imensă.

Moment splendid în Bologna: Sute de oameni, uniți într-o horă româneascăFoto: tv8.md

Ritmul și dansul i-au captivat pe cei prezenți în Piazza Maggiore din Bologna, aducând bucurie și entuziasm în inimile tuturor. Aceste momente speciale au devenit rapid virale, transmite tv8.md.

Evenimentul a avut loc pe 25 aprilie, cu ocazia celebrării „Zilei Eliberării” în Italia, marcând sfârșitul ocupației naziste și a perioadei fasciste.

În onoarea acestei zile istorice, în Bologna s-au desfășurat două ore de dansuri din diverse țări, printre care România, Franța, Turcia, Irlanda, Canada și altele. În Piazza Maggiore, reprezentanții din mai multe națiuni s-au adunat pentru a celebra „Gran Ballo della Liberazione”. Organizatorii au decis să deschidă acest spectacol de dansuri cu melodia emblematică „Ciuleandra”, scrie presa italiană.

Citește mai departe pe tv8.md.

Celine Dion a izbucnit în plâns în fața publicului!
Articolul anterior
Cum scăpați rapid de durerile de spate cu o simplă minge de tenis
Articolul următor