Ce surpriză i-a făcut Olga Buzova soțului de 23 februarie!

Prezentatoarea TV nu i-a cumpărat soțului niciun cadou, însă i-a pregătit micul dejun. Aceasta a postat pe blogul ei o poză în care apare la bucătătrie, în timp ce gătește o omletă.

separator

Pentru a fi un mic dejun original, Buzova a decorat farfuria cu o inimioară.

1456305085

Ce spune astrologul Prințesei Diana despre soarta Prințesei Kate, care urmează un tratament pentru cancer. A citit în stele și ce îl așteaptă pe Prințul William

Debbie Frank a colaborat cu prinţesa Diana ani la rând, după ce a cunoscut-o în 1989. Cele două femei au devenit prietene apropiate până la finalul vieţii prinţesei de Wales, în 1997. Astrolog de profesie, Debbie a făcut mai multe previziuni legate de familia regală, iar acum vorbește despre soarta Prințesei Kate.

În 2022, Debbie Frank a descris perfect ce o așteapta pe Kate Middleton în acel an. „Kate este gata să strălucească în lumina reflectoarelor. Oamenii rezonează cu aura ei calmă și constantă, ea având toate elementele pentru a fi o viitoare regină”, spunea astrologul. Când Prințesa de Wales a împlinit 40 de ani, pe 9 ianuarie 2022, zodiile de pământ s-au aflat în centrul atenției, inclusiv Capricornul. „Soarele și Venus se unesc, iar asta înseamnă că Prințesa se va simți apreciată și iubită, aflându-se într-un loc foarte bun”, mai spunea cititoarea în zodii, potrivit hellomagazine.com și protv.ro.

Debbie, care a fost confidenta și astrologul Prințesei Diana, a remarcat totuși o schimbare interesantă la jumătatea anului 2022. „Începând de la mijlocul verii, Kate va dori să-și creeze un stil de viață personal care oferă un nou ritm familiei ei. Până la sfârșitul lui octombrie, ea își va stabili baze solide ”, a spus ea, ceea ce s-a și întâmplat. Spre exemplu, 2022 a fost anul în care Kate a îmbrățișat cu adevărat moda vintage pentru prima dată, iar în septembrie 2022, statutul lui Kate Middleton s-a schimbat, când ea a devenit oficial prințesa de Wales. 

Astrologul Prințesei Diana, prima reacție după ce Prințesa Catherine a anunțat că face chimioterapie

Pe 22 martie, după anunțul Prințesei de Wales legat de boala sa, astrologul Prințesei Diana, Debbie Frank, a publicat o previziune pe pagina sa de socializare. „Eclipsele sunt semnul pentru evenimente majore, poate chiar șocante, așa cum Prințesa de Wales a anunțat că urmează chimioterapia, exact când avem o eclipsă de Lună plină în zodia Balanței. Aceasta coincide cu o întorsătură dramatică. Prințul William cade și el sub impactul eclipsei. Vestea bună este că diagrama lui Kate este imprimată cu o rezistență și cu o forță extrem de puternice și aș crede că, până la eclipsa de soare din 2 octombrie, atât Kate, cât și William vor putea lăsa totul în urmă”. Cu alte cuvinte, astrologul are o previziune pozitivă pentru viitorul lui Kate și William. 

Cu aproximativ trei ani în urmă, astrologul prinţesei Diana a spus că fetiţa cuplului Harry şi Meghan va „pune o amprentă asupra lumii”. Lilibet va deveni o persoană iubită de ceilalţi, vorbăreaţă şi curioasă, cu o personalitate care va atrage ca un magnet oamenii.

Astrologul i-a citit horoscopul Prințesei Diana cu o lună înainte de a muri și a prezis un eveniment major (nr. i-a spus despre o eclipsă de lună) în weekendul în care s-a întâmplat accidentul din Paris. Diana a interpretat atunci acea previziune ​​ca pe ceva pozitiv pentru ea. Debbie a spus: „Diana a fost fericită, pentru că a decis că este începutul unei noi vieți”.(…)„Era foarte fericită cu Dodi, petrecea mai mult timp cu băieții și era tot mai ocupată cu acțiunile caritabile. Ne-am gândit că alinierea ar putea fi pozitivă”.

Rusia: Doi jurnaliști ruși, arestați pe motiv că au colaborat cu o fundație fondată de Alexei Navalnîi

Doi jurnaliști ruși au fost arestați sub acuzația de „extremism” și vor rămâne după gratii în așteptarea procesului. Autoritățile ruse îi acuză pe cei doi că au lucrat pentru un grup fondat de Alexei Navalnîi, relatează Hotnews.

Konstantin Gabov și Serghei Karelin au negat ambii acuzațiile. Ei riscă între doi ani și șase ani pentru presupusa „participare la o organizație extremistă”, potrivit legislației ruse care a scos în afara legii organizațiile fondate de fostul lider al opoziției ruse care a decedat într-o pușcărie din Siberia în februarie.

Gabov și Karelin sunt acuzați că au pregătit materiale pentru un canal YouTube condus de Fundația Navalnîi pentru Combaterea Corupției.

Gabov, care a fost reținut la Moscova, este un producător independent care a lucrat pentru mai multe organizații, inclusiv pentru Reuters.

Karelin, care are dublă cetățenie rusă și israeliană, a fost reținut vineri seara în regiunea Murmansk, din nordul Rusiei. În vârstă de 41 de ani, el a lucrat pentru mai multe publicații, inclusiv pentru Associated Press. A fost cameraman pentru publicația germană Deutsche Welle până când Kremlinul a interzis agenției să opereze în Rusia în februarie 2022.

„Associated Press este foarte îngrijorată de detenția videojurnalistului rus Serghei Karelin”, a declarat agenția de presă într-un comunicat. „Căutăm informații suplimentare.”

Cei doi sunt doar ultimii jurnaliști arestați pe fondul unei represiuni demarată de guvernul rus asupra disidenței și a presei independente, care s-a intensificat după invadarea pe scară largă a Ucrainei în urmă cu mai bine de doi ani.

Guvernul rus a adoptat legi care incriminează ceea ce consideră informații false despre armată sau declarații considerate că discreditează armata, interzicând efectiv orice critică la adresa războiului din Ucraina sau discurs care se abate de la narațiunea oficială a Kremlinului.

Vineri, un jurnalist al ediției ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost reținut sub acuzația de răspândire de informații false despre armata rusă.

Un rus a fost arestat în Germania după ce ar fi ucis doi ucraineni

Poliţia germană a arestat, sâmbătă seară, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa, citată de Digi24.RO.

Doi bărbaţi ucraineni au fost înjunghiaţi mortal, sâmbătă seară, la un mall din oraşul Murnau, situat în landul Bavaria (sud-estul Germaniei). La scurt timp, poliţia a arestat un bărbat cu cetăţenie rusă, în vârstă de 57 de ani, pe care îl consideră principalul suspect.

Poliţia a declarat că motivul crimei încă este neclar. „Ne aflăm deocamdată la începutul anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Daniel Katz.

Dubla crimă s-a produs în jurul orei locale 17:15 (15:15 GMT) în faţa unei băcănii din Murnau. Iniţial, autorul a reuşit să fugă, dar el a fost prins la scurt timp la domiciliul său, situat nu departe de locul crimei.

Potrivit poliţiei locale, victimele sunt doi bărbaţi ucraineni, cu vârste de 23 de ani şi 36 de ani, care trăiau în districtul Garmisch-Partenkirchen. Suspectul urmează să fie adus duminică în faţa unui judecător, procurorii cerând plasarea sa în arest preventiv.

Organizaţi un fel de “foto bingo”… idei pentru o petrecere de nuntă amuzantă
Articolul anterior
Foto. Iată cum trăiesc copii celor mai bogați oameni din Rusia
Articolul următor