Jojo și Paul Ipate urmează să fie părinți!

Cătălina Grama va deveni mămică pentru a doua oară. Ea și partenerul ei, actorul Paul Ipate, vor fi pentru prima dată părinți!

separator

jojo-ipate-vor-deveni-parinti

Anunțul a fost făcut chiar de Jojo, prin intermediul unui post pe blogul său. “Voi fi mamica. Iar!”, a mărturisit emoționată actrița, dimineața aceasta.

“Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea de părinte.”, spune Jojo, care mărturisește și că momentul în care a aflat că este însărcinată a emoționat-o foarte mult și s-a surprins râzând în timp ce plângea.

Jojo

Actrița a trecut deja de perioada de început de sarcină, cu grețuri, emoții și temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afecțiune pe care le primește din partea familiei pentru micuța lor, “o zână care doarme cuminte la mine în burtică”, așa cum o descrie mama sa: “Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate exista fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoara de baiat cum îmi mângâie burtica, simt că o să fac implozie de atâta bine și frumos. Cei dintre voi care au mai mulți copii cred ca îmi înțeleg perfect sentimentul”, își continuă confesiuneaJojo care va deveni mamă pentru a doua oară.

33 de agenți electorali au murit din cauza valului de căldură din ultima zi a alegerilor din India. Ce temperatură s-a înregistrat

33 de agenţi electorali au murit din cauza căldurii excesive în ultima zi a alegerilor generale din India, sâmbătă, 1 iunie, în statul Uttar Pradesh, nordul țării, a anunţat Navdeep Rinwa, ofițer electoral al scrutinului, transmite France24, care citează agenția France Presse.

Cel puțin 33 de membri ai personalului electoral indian au murit în statul Uttar Pradesh, în ultima zi de vot, potrivit autorităților electorale.

Navdeep Rinwa, ofițer electoral șef al statului, a detaliat că printre victime se numără agenți de securitate și personal de curățenie.

46,9 grade Celsius la umbră

Departamentul Meteorologic din India a precizat că temperaturile în orașul Jhansi au ajuns la 46,9 grade Celsius la umbră. Experții spun că deshidratarea în condiții de căldură extremă poate îngroșa sângele, provocând insuficiență de organ.

„O compensaţie financiară de 1,5 milioane de rupii (aproximatic 18.000 de dolari) va fi oferită familiilor celor decedaţi”, a anunţat, duminică, 2 iunie, Navdeep Rinwa.

Un incident suplimentar a fost raportat în orașul Ballia, în același stat, unde un alegător și-a pierdut conștiența în timp ce stătea la coadă pentru a vota.

India se confruntă cu o vară extrem de fierbinte, iar într-o zonă din capitala New Delhi s-a înregistrat săptămâna aceasta temperatura-record de 52,9 grade Celsius. Valoarea a fost revizuită, după ce, inițial, se anunțaseră 52,3 grade.

La finalul lunii, căldura extremă a ucis cel puțin 15 oameni în 24 de ore, în estul țării.

sursa

Belgorod, bombardat de ucraineni. Secretarul Consiliului Regional de Securitate a fost ucis, anunță presa rusă

Igor Neciporenko, șeful adjunct al districtului Korocianski din regiunea Belgorod, a murit într-o explozie, anunță guvernatorul rus, a transmis agenția RBC. Armata ucraineană a tras zeci de rachete și drone în regiunea de graniță Belgorod începând de vineri seară, după ce au primit permisiunea de a folosi armele SUA, a semnalat Bild.

Adjunctul administraţiei raionului Korocianski, care este și secretar al Consiliului Regional de Securitate, a decedat, sâmbătă, în urma unei explozii a unui obuz, a anunțat guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov.

De asemenea, „șeful districtului, Nikolai Nesterov, Andrey Vedenin, șeful așezării rurale Melihovski, și Igor Șevliakov, șeful așezării rurale Șliahovski, au fost răniți ușor”, a precizat Gladkov, pe canalul său de Telegram.

În timpul bombardamentului orașului Șebekino, 6 civili au fost răniți, toți fiind internați în spital, a mai spus șeful regiunii. 5 dintre ei se aflau în două autobuze în timpul atacului, iar altul era pe stradă.

Contul „OSINTdefender” (1,1 milioane de urmăritori) a scris, vineri, că „forțele ucrainene par să fi lansat primul atac asupra regiunii Belgorod din vestul Rusiei folosind arme furnizate de SUA. Filmările arată tragerea a cel puțin opt rachete de la un M142 HIMARS la sud de Vovceansk, urmată de alerte de raid aerian în Rusia”.

La scurt timp, agenția rusă TASS a scris că au avut loc „cel puțin 40 de explozii pe cer” deasupra orașului Belgorod, care are o populație de 356.000 de locuitori.

Garry Kasparov, amenințat de Kremlin cu un dosar penal pentru încălcarea „legii agenților străini”

Fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, care a fugit din Rusia în urmă cu un deceniu de teamă persecuțiilor politice, s-ar putea confruntă cu un dosar penal la Moscova pentru încălcarea legii „agenților străini” a Kremlinului, a informat, duminică, agenția de presă TASS, conform Reuters.

Oficiali ruși din aparatul judiciar au declarat, potrivit agenției de știri de stat, că există „toate motivele” pentru a-l acuză pe Kasparov, fără a oferi detalii suplimentare. Critic feroce al lui Vladimir Putin și al politicii de la Kremlin, Kasparov riscă doi ani de închisoare sau o amendă dacă se va deschide un proces pe numele lui, au declarat oficialii, în mod anonim.

Rusia l-a adăugat pe Kasparov, că și pe alți critici și dizidenți ai regimului, pe lista persoanelor care acționează că „agenți străini”, lista care include zeci de personalități critice la adresa lui Vladimir Putin, la scurt timp după ce președintele rus și-a lansat invazia în Ucraina, în 2022.

Biroul de presă al marelui maestru de șah Garry Kasparov nu a răspuns încă solicitării de comentarii a Reuters.

sursa

Sebastian Coţofană: “Nu mă interesează abonații sau numărul de like-uri, nu trăiesc din asta”!
Articolul anterior
Corina Dascălu: ”Cea mai scumpă piesă vestimentară sunt pantofii de la Jimmy Choo cumpărați din banii proprii”
Articolul următor