Acest moldovean a gătit pentru Naomi Campbell, Ashton Kutcher și Demi Moore

Mulți tineri de la noi pleacă peste hotare pentru că acolo au mai multe posibilități de dezvoltare. Denis Calmîș a devenit cunoscut în Rusia datorită pasiunii sale pentru gătit.

separator

bfty

Tânărul este bine-cunoscut moscoviților și mai puțin chișinăuienilor, în pofida faptului că acesta este originar din Moldova. Despre el au scris publicații precum RBC, Vogue, Bazaar și multe altele. Acestea au scos în prim plan talentul său de bucătar și reușitele lui Calmîș în acest domeniu, scrie bani.md.

A lucrat în restaurantul-muzeu „Garaj” timp de șapte ani. Printre renumitele persoane pentru care a gătit se numără Dmitrii Medvedev, Naomi Campbell, Ashton Hutcher, Demi Moore, Xenia Sobchiak și multe altele. Aceste experiențe, dar și rețete, au fost incluse în cartea „Повар в «Гараже»” (în română – Bucătar în „Garaj”).

hst

„În Moscova nu este simplu să deschizi un restaurant, este mai mult decât investiții – motiv pentru cae restaurantul are investitori și persoane precum eu. Aceste persoane stabilesc anumite condiții și pornesc o afacere.”

Decizia de a deschide restaurantul a venit pe neașteptate:

„Planificam să plec pentru totdeauna în Londra. Cu două luni înainte mi-a fost făcută propunerea (n. red. – de a deschide localul) și am decis să încerc.”

a78700aff2c67d8b4c2b17e37e8afdfa

Îi place riscul, de aceea nu i-a fost frică să se angajeze în dezvoltarea unei afacerii în Moscova.

„În cazul meu este vorba despre un loc existent de 15 ani. Noi am creat un interier nou și am lăsat denumirea „Akademia” în cinstea restaurantului precedent. Mai mult, „Akademia” poate fi asociată cu master class-uri. De ce a fost completată cu „by Denis Calmis” – pentru că este în stilul meu: SIMPLY FOOD – doar mâncare sănătoasă… În Moscova este o concurență foarte mare și să câștigi nu este atât de simplu, însă dacă este talent și dorință – este posibil orice! Din primul an când am ajuns la Moscova îmi doream tot mai mult și mai mult. Munceam și obțineam totul de unul singur. Am crescut într-o familie simplă, fără relații și bani”

hjiuy

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Galina Tomaş te invită la cel de-al treilea seminar: Secretele vindecări prin alimentaţie!
Articolul anterior
Cinci minori au rămas fără tată noaptea trecută
Articolul următor