Asociația “Învingem Fibroza Chistică” din Republica Moldova dă startul Campaniei de informare și colectare de fonduri „iCook for Tomorrows/Gătim pentru viitor”. Astfel, între 22-26 noiembrie 2016, mai multe persoane publice vor găti pentru o cauză nobilă.
Îți prezentăm meniul fiecărei zile:
22 noiembrie 2016
Olga Tapiola, soția ambasadorului UE în Republica Moldova, bucătar #iCookforTomorrows
Meniul cinei + un pahar de vin:
- Supă de bostan și ghimbir / Pumpkin and ginger soup / Тыквенный суп с имбирем
- Rață cu piure de cartofi și pere / Duck with mashed potatoes and pears / Утка с картофельным пюре и грушой
- Prăjitură de ciocolată / chocolate cake / шоколадный торт
25 noiembrie 2016
Liuba Florica #icookforTomorrows
Meniul cinei + un pahar de vin:
- Pateu din ficăței de găină cu sos chutney din pere și răchețele / Chicken liver pâté with pears and missiles chutney / Паштет из куриной печени с грушевым чатни
- New York steak cu salată colorată cu parmezan și miez de nuci / New York steak with salad / Стейк Нью-Йорк с салатом
- New York cheesecake / Нью-Йорк чизкейк
26 noiembrie 2016
Luminita Suveica #icookforTomorrows
Meniul cinei + un pahar de vin:
- Bruschette cu roșii și usturoi / Bruschetta with tomato and garlic / Брускетта с помидорами и чесноком
- Somon cu legume la grătar / Grilled salmon with vegetables / Лосось на гриле с овощами
- Iaurt de casă cu fructe / Homemade yogurt with fruit / Домашний йогурт с фруктами
Nata Albot se alătură Campaniei și devine bucătar „iCook for tomorrows”. Aceasta va găti live pe facebook pe 24 noiembrie 2016, ora locală 21.00.