Din vară, Fly One va opera cursa directă Chișinău-Valencia!

Luna iunie va fi una marcantă pentru moldoveni, dar și pentru aviația Republicii Moldova. În premieră, compania Fly One va opera cursa directă Chișinău-Valencia. Iar asta înseamnă sangria, paella și …

separator

valencia_flyone_4

Amplasat între regiunea catalană dominată de operele lui Gaudi și sudul andaluz, cu puternice influențe maure, Valencia este un oraș cu o arhitectură spectaculoasă care îți va bucura privirile cu o multitudine de culori și contraste, de la străduţele înguste, bisericile cu domuri albastre până la cartiere avangardiste.

Astfel, cu doar 85 de euro, vei putea vizita renumitul și, unicul în felul său, City of Arts and Science, un simbol al modernizării culturii și știintelor. Complexul include 6 clădiri cu forme deosebite, fiecare fiind dedicată unui alt domeniu artistic, știintific sau cultural, printre care și renumitul Oceanograf.

imagine_reprezentativa_valencia_banner_flyone_noiembrie

O altă atracție turistică este Parcul Guliver, un loc de joacă în forma corpului uriașului Gulliver – acolo cei mici se vor bucura de o mulțime de topogane și alte distracții.

valencia_flyone_2

Cei atrași de istorie se vor lăsa cuceriți de arhitectura Catedralei Valencia, construită în sec. 13, sau de Turnurile Serranos, construite la sfârşitul secolului al 14-lea ca o intrare principală în oraș. O atenție deosebită merită și Tunurile Quart din centrul orașului, construite în secolul al 15-lea în stilul arhitectural gotic târziu.

valencia_flyone_3

Valencia este renumită și prin plajele sale, renumitele Malvarrosa, Cabanal-Arenas, Pinedo, El Saler, La Devesa sau plaja Recati. Și nu în ultimul rând, Valencia reprezintă un centru gastronomic renumit. Se vorbește că bucătăria valenciană este printre cele mai sănătoase din Europa. Carnea, peștele și fructele de mare sunt preparate cu o deosebită grijă și artă.

Deci, începând cu 6 iunie, în fiecare marți și sâmbătă, cu doar 85 de euro, poți ajunge în Valencia. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă de tip Airbas A320, iar biletele pot fi deja procurate acum pe site-ul www.flyone.md, la oficiile proprii de vânzări Fly One, precum şi la agenţiile autorizate din Republica Moldova şi de peste hotare.

Pentru mai multe detalii, accesați flyone.md!

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Partenerii noștri
Author Fly One
Adresa: bd. Dacia, 80/3
Tel.: 373 22 100003
Facebook: https://www.facebook.com/FlyOne.md/?fref=ts
E uimitor ce se întâmplă în corp atunci când faci mişcare!
Articolul anterior
Revista Nunta by Aura recomandă: Gabi Marcu și Cristina Evtodii. O nuntă cu aromă mov
Articolul următor